Opiskelijat avaavat leipomomyymälä Myytin 11.9.2019 POMO-taloon - Careeria

Opiskelijat ovat avanneet leipomomyymälä Myytin POMO-taloon

11.09.2019

Leipomomyymälä Nyytti on nyt Myytti! Tervetuloa ostoksille POMO-taloon!

Careerian leipuri-kondiittoriopiskelijat avasivat Leipomomyymälä Myytin (ent. Nyytin tiloihin) Porvoon POMO-talon toimipisteeseen. Leipomomyymälä toimii 11.9.-29.11.2019 välisellä ajalla keskiviikosta perjantaihin klo 10.00-15.30.

Pop Up -toiminta alkoi taas

Leipuri-kondiittoriopiskelijoiden leipomomyymälän toiminta alkoi taas. Myymälä on avoinna 11.9.–29.11.2019 keskiviikosta perjantaihin klo 10.00–15.30. Avajaispäivänä tarjoiltiin kakkua ja kahvia 50 ensimmäiselle. Myyttiä pyörittää kolmannen vuoden leipuri-kondiittoriopiskelijat, jotka valmistuvat jouluna. He myyvät suolaisia leipomotuotteita, kuten pasteijoita, piirakoita ja leipiä sekä makeita leipomo- ja konditoriatuotteita, mm. pikkuleipiä, leivoksia, pullia ja munkkeja. Satunnaisesti myynnissä on myös kokkiopiskelijoiden valmistamia ruokia. Myytti ottaa vastaan tuotetilauksia mahdollisuuksien mukaan. Halloweeniksi ja isänpäiväksi myynnissä on myös juhlaan sopivia tuotteita.

Suunnitelmasta myymäläksi

Myymälää pyöritetään 12 opiskelijan voimin, ja jokaisen osallistumisella on suuri vaikutus projektin etenemiseen. Suunnitteluprosessi on monivaiheinen, koska se sisältää monia käytännön asioita. Markkinointi on tärkeässä osassa yrityksen toimintaa, sillä siihen kuuluu mainoksien tekemisen ja jakamisen lisäksi sanan levittäminen usean kanavan kautta. Lisäksi on monta muuta asiaa, kuten tuotteiden hinnoittelu, raaka-aineiden tilaaminen, työvuorolistojen tekeminen, tuotteiden kuljettajan hankkiminen ja kassan käytön opettelu. Tärkein asia kuitenkin on pohtia hyvää asiakaspalvelua. Careerian opiskelijat ja henkilökunta ovat auttaneet ja opastaneet yrityksen saamista jaloilleen mm. tekemällä yhteistyötä mainoksien teossa, opastamalla markkinoinnissa sekä tuotteiden kuljetuksen järjestämisessä myymälään.

Opiskelijat toivottavat kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi!

Leipomomyymälä Myytti
Osoite: Aleksanterinkatu 20, 06100 Porvoo

Lisätietoja:
Opettaja Petri Jaakola, petri.jaakola@careeria.fi , puh. 040 542 3845

Tilaukset:
Opiskelija Jenna Franti, jenna.franti@student.careeria.fi 


Opiskelijat suunnittelukokouksessa opettajansa Petri Jaakolan johdolla.