Ravintola-alan ammattilaiset vieraana Careerian opetuskeittiössä - Careeria

Ravintola-alan ammattilaiset vieraana Careerian opetuskeittiössä

18.09.2019

Careeria sai vieraakseen joukon kovan luokan ravintola-alan ammattilaisia opetuskeittiöön. Ravintolatoimenjohtaja Simona Milazzo mukanaan Niko Lehto ja Jaakko Hämeenkorpi ravintola SicaPellestä kertoivat opiskelijoille omasta urakehityksestään ja ravintolatyön vaatimuksista.

Kolmen päivän aikana heidän johdollaan opiskeltiin erilaisia tekniikoita, valmistettiin alku-, pää- ja jälkiruokia ja paneuduttiin annosten kauniiseen esillelaittoon.   

Kiitos arvokkaasta yhteistyöstä!

Niko Lehto on valmistunut Careerian edeltäjästä vuonna 2013, jonka jälkeen hän on ehtinyt työskennellä kokkina, keittiömestarina ja ennen SicaPelleen siirtymistä ravintolatoimenjohtajana ravintola Sinnessa. Hän on myös toiminut kokkimaajoukkueen kapteenina.

  

Simona Milazzo on ravintola Sicapellen ja ravintola Meat Districtin ravintolatoimenjohtaja. Simonan tie on kulkenut ravintola Perhon kautta maailmalle Italiaan, Englantiin ja Ranskaan ja sieltä takaisin Porvooseen. Jaakko Hämeenkorpi on ravintola-alan ammattilainen, joka nauttii työskentelystä sesonkien mukaan. Kesäisin hän toimii mm. ravintola SicaPellessä ja talvisin Pohjois-Suomen huippupaikoissa.