Merkonomiksi kauneuden alan opinnoilla - Careeria

Merkonomiksi kauneuden alan opinnoilla

Juulia Mähönen on opiskellut kohta vuoden Careeriassa merkonomiksi kauneuden opinnoilla valmistuen pian. Opintojen kautta on tullut jo useampia työtarjouksia ja meikkauskeikkoja.

- Olin työskennellyt apteekissa pari vuotta kosmetiikkavastaavana ennen koulutukseen hakua kosmetologin ja kosmetiikkaneuvojan tutkinnoilla. Kaipasin työni ohelle opiskelua ja tutkin eri koulutusvaihtoehtoja, joista olisi hyötyä alallani. Minulle tärkeää oli, että opinnot pystyisi suorittamaan  töiden ohessa. Päädyin hakemaan Careeriaan kauneuden alan merkonomin opintoihin, sillä minua kiinnosti merkonomiopintojen lisäksi myös Makeup Mondon meikkiopinnot, jotka kuuluvat tähän Careerian koulutukseen. 

Etäopiskelut mahdollistavat henkilökohtaisen aikataulun

- Koulu ja työt on ollut helppo sovittaa yhteen. Vaikka suoritinkin suuren osan opinnoista etänä, olen saanut aina tarvittaessa tukea koulun puolesta. Kauneuden alan merkonomikoulutus on tuonut minulle paljon uutta tarpeellista tietoa ja minusta on tullut työssäni itsevarmempi. Mondon opintojen jälkeen luotan taitoihini paremmin ja oloni on varmempi tehdessäni meikkejä. Olen saanut paljon uusia työtarjouksia ja meikkikeikkoja, jotka olen uskaltanut ottaa sen enempää miettimättä vastaan. 

Parasta opinnoissa uuden oppiminen 

- Minulla on mahtava vuosi takana! Olen saanut kokea paljon uutta ja olla mukana mahtavissa tapahtumissa. Nyt on kulunut noin vuosi siitä kun aloitin opiskelut ja pian jo valmistun. Suosittelen ehdottomasti Careeriaa kouluna kaikille ja kauneuden merkonomi opintoja kauneusalan ihmisille, jotka kaipaavat lisäkoulutusta. 

Merkonomin tutkinto uudistui 

Mari Siivonen kouluttaa kauneuden merkonomeja Careeriassa jo useamman vuoden kokemuksella. - Tämä koulutus soveltuu kauneudenalasta kiinnostuneille, jotka työskentelevät  kauneuden parissa myyjänä, konsulenttina tai vaikka yrittäjänä. Merkonomin tutkinto uudistui ja mukana on edelleen myyntiä sekä markkinointia ja uutena mm. palvelumuotoilu. Tässä koulutuksessa mukana on myös Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnosta tutkinnon osa Ehostus.

Hae seuraavaan aloitukseen täältä.