Eurokangas - Careeria

Eurokangas rekrytoi myyjiä rekrykoulutuksella

Euronkangas on hyödyntänyt rekrykoulutusta palkatessaan uusia myyjiä  pääkaupunkiseudun myymälöihin. Koulutuksen sisältöä on kehitetty yhteistyössä matkan varrella. 

-Olemme avanneet melko lyhyen ajan sisällä kaksi uutta myymälää pääkaupunkiseudulle. Toinen on Vantaan Tammistossa, toinen Espoon kauppakeskus Sellossa, kertoo Eurokankaan henkilöstöpäällikkö Marina Ala-Nikula.

-Olemme Eurokankaassa iloisia siitä, että vaikka uutiset kaupan alalta ovat olleet pitkään huonoja, me olemme erityisalan toimijoina pystyneet työllistämään ihmisiä. Tammiston myymälän avaaminen vuonna 2011 aiheutti ensimmäisen rekrytointitarpeen, jonka jälkeen aloimme suunnitella meidän tarpeisiimme räätälöityä rekrytointikoulutusta Careerian kanssa. Nyt on meneillään jo kolmas koulutusjakso, jossa koulutetaan kangasalan ammattilaisia. Olemme itsekin oppineet matkan varrella kehittämään koulutuksen sisältöä ja sen pääpainoa.

-Careerian kanssa on ollut joustavaa ja helppoa tehdä yhteistyötä. Kouluttaja Mari Siivonen on ollut mukana alkuhaastatteluissa, joten hän on sisäistänyt hyvin meidän tarpeemme. Tämä on ollut hyvä kanava löytää oikeat tekijät. Myös opiskelijalla on hyvät mahdollisuudet työllistyä, Careeria taas voi jatkaa hyvin suunniteltua ja toteutettua koulutusta. Ja ennen kaikkea asiakas hyötyy. Se on meidän tavoitteemme Eurokankaassa!

Rekrykoulutuksesta unelmatyöhön

Rekrytointikoulutus avasi Hannalle, Mariannalle ja Elenalle ovet uuteen työhön ja nopeaan urakehitykseen.

Lue lisää

Aulista tuli kangasmyyjä

Auli Rasilainen valmistui myyjäksi rekrykoulutuksesta ja iloitsee jokaisesta työpäivästä. Parasta työssä on se, kun liikkeestä poistuu iloinen asiakas.

Lue lisää