Indoor - Careeria

Olen myyjä ja ylpeä siitä!

Indoor Groupin omassa ryhmässä opiskeli 20 henkilöä liiketalouden perustutkintoa. Sotkassa asiakaspalvelutehtävissä työskentelevä Mia Soininen oli yksi heistä.

Liiketalouden perustutkinnon juuri suorittanut Mia Soininen kertoo, että on alun perin ajautunut sisustusalan asiakaspalvelutehtäviin. -Asiakaspalvelu on minulle luontevaa. Olen aina ollut kiinnostunut sisustustuotteista ja huonekaluista, jonka johdosta hakeuduin Sotkaan töihin. Sain tiedon, että Indoor Groupin asiakaspalveluhenkilöille järjestetään oppisopimuskoulutuksena liiketoiminnan perustutkintoon valmistava koulutus. Minulla ei ollut entuudestaan kaupallista koulutusta, joten päätin hakea mukaan koulutukseen. Oppisopimuskoulutus mahdollisti joustavana opiskelumuotona opiskelun ja perheelämän yhdistämisen, kertoo Soininen.

-Kollegoiden kanssa kokemusten, ajatusten ja eri toimintatapojen vaihtaminen oli koulutuksessa yksi parhaista motivaattoreista. Kiitosta täytyy antaa Careerian koulutuksen vastuuhenkilölle Helinä Aaltoselle sekä tietenkin Indoor Groupin päälliköille ja Varian oppisopimuskeskukselle. Oli hienoa kokea, kuinka sitoutuneita he olivat koulutuksen toteuttamiseen ja meidän opiskelijoiden tukemiseen. Meistä todellakin välitettiin ja pidettiin huolta, ja se nosti omanarvontunnetta. Olen nyt ylpeä siitä, että olen myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Ammattiylpeys on minusta iso juttu, sillä se saa haastamaan itseni parempiin työsuorituksiin ja uskon esimerkilläni motivoivani myös muita työntekijöitä, sanoo Soininen.

Indoor Group Oy on Askon ja Sotkan taustaorganisaatio. Indoor Groupin työntekijöille suunniteltua liiketalouden perustutkinnon valmistujaisjuhlaa vietettiin 27.5.2016. Kaikkiaan 20 henkilöä aloitti koulutuksen ja heistä 17 suoritti tutkinnon loppuun, ja loputkin kolme suorittivat osatutkinnon.

-Tämä on erinomainen tulos, iloitsee Keskon henkilöstön kehittämispäällikkö Ari Koski.  

-Tämän kaltaisen koulutusohjelman toteuttaminen on organisaatiolta iso ponnistus.  Koulutus kuitenkin kehittää henkilöstöä ja sparraa toimintatapoja ja vahvistaa sitä kautta kilpailukykyä. Motivoitunut, osaava ja sitoutunut henkilöstö ovat tekijöitä, joilla luodaan tulosta, kiteyttää Koski. -Kiitos Careerialle ja Varian oppisopimuskeskukselle hyvästä yhteistyöstä.