Noora Miinalainen - Careeria

Monipuolisesti puhtia markkinointiin!

Noora Miinalainen työskentelee Office Plus Oy:ssä myynti- ja markkinointisihteerinä. Office Plus Oy on palveleva toimistotarvike- ja liikelahjayritys. Yrityksen toimitusjohtaja Pasi Hotti palkkasi Nooran, koska hän vaikutti juuri oikeanlaiselta persoonalta monipuoliseen työtehtävään. Kuin yhteisestä ajatuksesta Noora ja Pasi alkoivat pohtimaan markkinointitoimiin lisää osaamista Nooran kouluttamisen kautta. Sopiva koulutus löytyi Careerian koulutustarjonnasta ja Noora aloitti markkinointiviestinnän ammattitutkinnon (nyk. liiketoiminnan ammattitutkinto) opinnot oppisopimuksella.

Yrityksellekin osaamista oppisopimuksella

Office Plussan yksi tärkeä tavoite on tuoda esiin sitä, että ”Tykkäämme siitä mitä teemme”. Yritteliäisyydestä ja innosta kertoo myös se, että Pasi on tänä vuonna  valittu Lohjan Nuorkauppakamarin Vuoden Kivikovaksi Yrittäjäksi.  Yrityksessä koulutuksen aloittamista ennen vallinnut muutostila oli sysäys koulutuksen aloittamiseen. – Huomasimme yrityksessä tapahtuneiden muutosten jälkeen, että oli tarve saada markkinointiasioihin uutta ilmettä ja ennen kaikkea ajanmukaistamista, kertoo Pasi.

– Nooran koulutuksen myötä olemme tehneet markkinoinnissa hurjan harppauksen eteenpäin ja hyvänä esimerkkinä siitä ovat uudistetut nettisivut. Yrityksemme on saanut huomattavaa konkreettista hyötyä jo koulutuksen aikana osaamisen lisääntymisestä ja erityisesti motivoituneesta työntekijästä, joka jokaisen opintojen lähipäivän jälkeen innokkaasti on tuonut käytäntöön oppimaansa! Oppisopimuskoulutus on mielestäni oiva väylä kasvattaa osaamista sekä työnantajalle että työntekijälle. Jatkamme markkinoinnin kehitystyötä Nooran kanssa nyt hänen valmistuttuaan, toteaa Pasi iloisena.

Käytännön työvälineitä ja varmuutta tekemiseen

Oppisopimuskoulutuksessa pääosa opiskelusta tapahtuu omalla työpaikalla ja lisäksi koulutukseen kuuluu teoriapäiviä oppilaitoksessa. – Lähdin koulutukseen, koska halusin lisää varmuutta tekemiseeni. Careerian kouluttajat ja luennoitsijat olivat kaikki erittäin ajanhermolla! Yhtenä tärkeimmistä koulutuksen antamista opeista pidän mitattavuutta, Noora kertoo.

- Meillä oli aivan loistava ryhmä, jossa kävimme paljon rakentavia keskusteluja. Vaikka olimme kovastikin eri alojen markkinointitehtävistä, oli antoisaa päästä peilaamaan aktiivisten opiskelukavereiden kanssa projekteja keskenään ja tsempata toinen toisiaan, kertoo Noora. – Erityisen mukavaa oli huomata miten oma varmuus markkinointitehtävissä kasvoi koko ajan ja nyt koen olevani ammattilainen ja voisipa sanoa myös ammattimaisempi, hän jatkaa hymyillen. – Nyt mielessä on jo uusi koulutus Careerian tarjonnasta! Koulutus ja kouluttautuminen  on ollut niin motivoivaa, että saatan jo aika piankin aloittaa tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon, Noora päättää.