Nuoret kohti työtä - Careeria

Nuoret kohti työtä!

Töihin vai opintoihin – sinä päätät!

Tervetuloa Nuoret kohti työtä! -palveluun. Autamme sinua 18–29-vuotias nuori kohti työtä.

Careeriassa voit aloittaa omien suunnitelmien laatimisen kohti sinua kiinnostavia tai oman alasi töitä. Meillä voit myös hoitaa mahdollisesti keskenjääneet ammattiopintosi loppuun. Jos sitten haluatkin tehdä jotain ihan muuta kuin tähän asti, meillä pääset aloittamaan reissun kohti uutta ammattia. Se onnistuu nopeasti – pätkissäkin – ilman parin vuoden opiskeluputkea.

Oppimisvalmentaja ja työhönvalmentaja apunasi

Careeriassa apunasi on oma oppimisvalmentaja, jonka kanssa ensitapaamisessa keskustellaan sinun toiveistasi ja suunnitelmistasi. Kaikki lähtee omista ajatuksistasi. Careerian porukka tukee sinua päätöksenteossa. Tämä palvelu on maksuton!

Voit olla jo valmis siirtymään suoraan työelämään, jolloin työhönvalmentajamme auttavat sinua työhaussa. He selvittävät kanssasi, tarvitsetko esimerkiksi pientä sparrausta työhaussa, tai puuttuuko sinulta jokin hakeutumisessa tärkeä paperi, kortti tai passi.

Opiskelut loppuun

Jos sinun juttusi on enemmänkin hoitaa opiskelut loppuun, niin Careeriassa on yli 80 tutkintokoulutusta, joten tämäkin hoituu meillä. Jos sinun tutkintoasi ei Edupolissa järjestetä, meiltä löytyy kumppanit, joiden kanssa saadaan homma hoitumaan.

Nopeasti uuteen ammattiin

Uuteen ammattiin pääsee kiinni nopeastikin. Katsomme yhdessä, mihin työhön haluaisit ja millä keinoin pääset sitä tekemään. Usein tehokas reitti on jokin koulutus, vaikka 80 päivän osatutkintokoulutus. Näin pääset nopeasti oppimaan työtä työpaikalla, ja Careeria tukee sinua siinä prosessissa. Sitten voit näyttää osaamisesi töissä; paperien täyttö on tässä se sivuseikka. Tärkeintä on, että opit ja näytät, että osaat.

Ota yhteyttä – autamme sinua mielellämme

Soita, lähetä WhatsApp-viesti, tekstiviesti tai sähköpostia, jos tarvitset vielä lisää tietoa meidän jutusta tai haluat sopia tapaamisen. Tavoitat meidät numerosta 040 635 0701 tai sähköpostilla anne.markkanen@careeria.fi.

Näin pääset mukaan

Palvelun pariin pääset, kun ilmoitat omalle TE-asiantuntijallesi, että Careeria on sinun valintasi. Apua saat myös omasta Ohjaamostasi. Sitten aletaan töihin yhdessä!

Kysy lisää!

Anne Markkanen

040 635 0701

anne.markkanen@careeria.fi

  040 635 0701