Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen ammattitutkinto, kiinteistönhoidon osaamisala - Careeria

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto - kiinteistönhoidon osaamisala

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto sopii sinulle, jos sinulla on aiempaa koulutusta ja/tai työkokemusta alalta. Ammattitutkinnolla syvennät kiinteistönhoidon osaamistasi. Saat hyvät valmiudet toimia monipuolisissa kiinteistönhoidon tehtävissä kiinteistönhoitajana (AT) tai teknisenä kiinteistönhoitajana.

Koulutus antaa sinulle monipuolisen ja vankan osaamisen alan vaativampiin työtehtäviin kuten LVI-järjestelmien käyttöön ja ylläpitoon tai kiinteistön toimintakunnon ylläpitoon.

Voit rakentaa tutkinnosta sinulle ja työhösi sopivan kokonaisuuden ja perehtyä niihin osa-alueisiin, jotka palvelevat ammatillista kehittymistäsi parhaiten.

Kiinteistöpalveluala on kasvava ala, jolla on monipuolisia töitä tulevaisuudessakin.

Tutkinnon muodostuminen

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoon sisältyy kolme osaamisalaa, joista kiinteistönhoidon osaamisala on yksi. Kiinteistönhoidon osaamisalalta voit valmistua kiinteistönhoitajaksi (AT) tai tekniseksi kiinteistönhoitajaksi.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta (15 osp), yhdestä tai kahdesta osaamisalan valinnaisesta tutkinnon osasta (45 osp tai 90 osp) ja valinnaisista tutkinnon osista (45 osp tai 90 osp).

Jos suoritat molemmat osaamisalan valinnaiset tutkinnon osat, voit käyttää molempia tutkintonimikkeitä. Molemmat tutkintonimikkeet tulevat myös todistukseesi.

Pakollinen tutkinnon osa

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen

Kiinteistönhoidon osaamisalan valinnaiset tutkinnon osat (valitaan 45 osp tai 90 osp)

  • LVI-järjestelmien käyttö ja ylläpito (tekninen kiinteistönhoitaja valitsee)
  • Kiinteistön toimintakunnon ylläpito (kiinteistönhoitaja (AT) valitsee)

Valinnaiset tutkinnon osat (valitaan 45 osp tai 90 osp)

Valinnaisten tutkinnon osien avulla voit suunnata ammatillista osaamistasi ja perehtyä työsi kannalta olennaisiin aihealueisiin. Valinnaisia tutkinnon osia on kaikkiaan 30. Katso valinnaiset tutkinnon osat ePerusteista >

Ajankohtaista

Menestystarinat Careeriasta

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Careeriassa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Careeriasta. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.