Opiskele ammattiin - Careeria

Opiskele ammattiin

Onko tavoitteenasi uusi ammatti tai ura? Ensimmäinen askel on hankkia ammatissa tarvittava osaaminen. Löydä sinulle sopiva koulutus Careerian laajasta yli 80 tutkinnon valikoimasta. Tutustu koulutuksiimme ja hae mukaan!

Tutkinnolla tavoitteeseen

Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle valitsemassasi ammatissa tarvittavan osaamisen sekä virallisen todistuksen osaamisestasi.

Careerian tutkintokoulutukset ovat käytännönläheisiä. Niihin sisältyy runsaasti työpaikalla oppimista, jolloin pääset kehittämään ammattitaitoasi aidoissa työtilanteissa.

Careeriassa opiskelet ja suoritat tutkinnon henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, opiskelet henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaan vain niitä asioita, joita et vielä hallitse. Tutkinnossa vaadittava osaaminen osoitetaan käytännön työtehtävissä.

Tutkinnot

Mikä sinusta tulee isona?

Careerian ammateissa riittää valinnanvaraa! Tarjoamme yhteishaussa parisenkymmentä ammatillista perustutkintoa. Jos ammatinvalinta ei ole vielä selvä tai haluat kehittää opiskelutaitojasi, on  VALMA-koulutus sinulle sopiva vaihtoehto. 

Jatko-opintovalmiuksia voit parantaa sisällyttämällä ammatillisiin opintoihin lukio-opintoja tai ammattikorkeakoulun väyläopintoja

Ammatit