Auto- ja logistiikka-ala

Kiinnostavatko autot ja niiden tekniikka? Tai haluatko työskennellä kuljetusten ja materiaalihallinnan parissa? Auto- ja logistiikka-alan koulutukset tarjoavat osaamista alan monelaisiin työtehtäviin niin ensimmäistä ammattiaan opiskeleville kuin alan työtehtävissä jo pidempään toimineille.

Autoalan perustutkinto antaa sinulle ajoneuvoasentajan tai varaosamyyjän työtehtävissä tarvittavan osaamisen. Ajoneuvoasentajana teet vianmäärityksiä, huoltoja ja korjauksia henkilö- ja pakettiautoille. Varaosamyyjänä hallitset ajoneuvojen tekniikkaa ja osaat hoitaa asiakaspalvelu- ja myyntityön joutuisasti.

Logistiikan ja materiaalihallinnon työtehtävissä vastaat tilauksista, varastonhallinnasta, jakeluketjusta tai kuljetuksista.

Logistiikan perustutkinnosta saat varastonhoitajan työssä tarvittavan osaamisen tai voit opiskella autonkuljettajaksi tai yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi.

Jos työskentelet jo logistiikkakoordinaattorina, liikenteenhoitajana, ostajana tai muussa logistiikka-alan tehtävässä, voi kehittää osaamistasi palvelulogistiikan ammattitutkinnossa tai viestinvälitys- ja logistiikkapalvelujen erikoisammattitutkinnossa.

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Menestystarinat Careeriasta

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Careeriassa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Careeriasta. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.