Hius-, kauneus- ja hyvinvointiala

Onko kauneuden ja hyvinvoinnin edistäminen sinulle sydämenasia? Haluatko loihtia näyttäviä kampauksia tai upeita ehostuksia? Tai edistää asiakkaan hyvinvointia, terveyttä ja toimintakykyä kokonaisvaltaisesti?

Kauneuden ja hyvinvoinnin parissa työskenteleminen on ennen kaikkea asiakaspalvelua. Työskentelet eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten kanssa heidän hyvinvointiaan tai terveyttään edistäen.

Monipuolisia työtehtäviä

Hius- ja kauneudenhoitoalan työtehtäviin kuuluvat kampaajan, parturin, kosmetologin ja kosmetiikkaneuvojan työt. Hiusalan ammattilaiset työskentelevät parturi-kampaamoissa joko työntekijöinä tai yrittäjinä.

Kosmetologin työpaikkoja voivat olla esimerkiksi kauneushoitolat, kylpylät tai tavaratalojen kosmetiikkaosastot. Kosmetologi voi työskennellä myös myynti- ja koulutustehtävissä tai toimia yrittäjänä. Kosmetiikkaneuvojat työskentelevät tavaratalojen, laivojen ja lentokenttien kosmetiikkaosastoilla, apteekeissa tai maahantuojien myynti- ja koulutustehtävissä.

Terveyden ja toimintakyvyn edistäminen työn keskiössä 

Hierojana ja jalkojenhoidon ammattilaisena työskentelet sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kuntoutusalan asiakaspalvelutehtävissä. Toimit itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa sosiaali- ja terveysalan yhteisöissä, kuntoutuskeskuksissa, työpaikoilla, kylpylöissä, palvelutaloissa, kauneushoitoloissa, liikunnan yksiköissä ja asiakkaiden kodeissa.

Hierojan ja jalkojenhoidon ammattilaisen asiakkaita ovat sekä terveet että sairaat, enimmäkseen aikuiset ihmiset. Lasten ja nuorten parissa hieroja toimii urheiluvalmennuksen ryhmissä lihashuollon tehtävissä.

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Menestystarinat Careeriasta

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Careeriassa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Careeriasta. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.