Kiinteistöpalveluala

Haluatko pitää huolta suomalaisten merkittävimmästä omaisuudesta, kiinteistöistä? Kiinteistöpalvelualalla olet luomassa toimivaa, turvallista ja viihtyisää ympäristöä asuinkiinteistöihin, työpaikoille ja julkisiin tiloihin. 

Kiinteistöpalvelualan työt ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Ala kasvaa ja uudistuu koko ajan ja  uusille osaajille on kysyntää taloustilanteesta riippumatta.

Kehittyvä ala tarvitsee monipuolisia osaajia

Kiinteistöpalvelualan työtehtävät liittyvät kiinteistöjen hoitoon ja ylläpitoon. Kiinteistönhoitajan tai teknisen kiinteistönhoitajan työhön sisältyy kiinteistöhuoltoa, ulkoalueiden hoitoa ja teknisiä palveluja. 

Kiinteistöjen automaatio ja digitalisaatio monipuolistaa alan työtehtäviä. Alan ammattilaiset ovat tärkeässä osassa vaikuttamassa kiinteistöjen energia- ja ekotehokkaaseen käyttöön. 

Alan työt edellyttävät hyvää palveluasennetta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Kiinteistöpalvelualan opinnot Careeriassa sisältävät erityisesti kiinteistöjen hoitoa ja huoltoa. Valmistuttuasi voit toimia kiinteistönhoitajana tai alan esimiehenä.

Isännöintiin tarvitaan uusia ammattilaisia

Uusille isännöitsijöille on tällä hetkellä kova kysyntä eläköitymisten johdosta.

Isännöinti on taloyhtiöiden tarvitsemien palvelujen hankkimista, asiakkaiden palvelemista, lainsäädännöllistä osaamista ja pitkäjänteistä strategista suunnittelua. Careerian isännöinnin koulutuksista saat tarvittavan osaamisen isännöitsijän työhön.

Ajankohtaista

Menestystarinat Careeriasta

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Careeriassa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Careeriasta. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.