Kone- ja tuotantotekniikka

Kiinnostaako sinua työskentely Suomen suurimmalla teollisuuden alalla? Kone- ja metalliteollisuuden ammattilaisia tarvitaan jatkuvasti lisää, eli koulutetulle osaajalle riittää töitä.

Monipuolinen ala työllistää

Tiesitkö, että yli puolet koko maan metalliteollisuudesta on konepajateollisuutta, jossa työskentelevät esimerkiksi hitsaajat? Hitsaavan konepajateollisuuden ammattilaisena olet mukana valmistamassa esimerkiksi laivoja, rakennusten teräsrunkoja, öljynporauslauttoja, öljynjalostamoja, siltoja ja voimalaitoksia. Tehtäviisi kuuluvat erilaisten teräs- ja levyrakenteiden sekä putkistojen ja paineastioiden hitsaukset.

Kone- ja metallialalla työskentelee lisäksi koneistajia. Ala tarjoaa mahdollisuuden kehittää niin kädentaitoja kuin tietoteknisiäkin taitoja CNC-koneistamisen, 3D-tulostamisen ja muiden käden- sekä ohjelmointitaitoja edellyttävien työtehtävien myötä.

Hitsauskoulutusta

Sovit alalle, jos pystyt ottamaan vastaan vaativia haasteita etkä kavahda suuriakaan ympyröitä. Hoidat työtehtäväsi huolellisesti ja ammattitaitoisesti alusta loppuun sekä olet kiinnostunut jatkuvasti oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi.

Careerian koulutuksissa voit opiskella hitsausta perus- ja ammattitutkinnoissa. Lisäksi voit suorittaa hitsauksen SHY- ja PED-pätevyyskokeita.

Ajankohtaista