Puhdistus- ja kotityöpalvelut

Nautitko työstä, jossa näet kättesi jäljen heti tai autat asiakastasi arkisissa toimissa? Ovatko vastuullisuus, itsenäisyys ja asiakaspalveluhenkisyys sinulle tärkeitä arvoja työssäsi? Jos vastasit kyllä, ota koppi ja tule opiskelemaan monipuolista alaa, joka tarjoaa haasteita ja vaihtelevia työtehtäviä.

Puhdistuspalveluala tarjoaa monipuolisia tehtäviä

Puhdistuspalvelualan koulutus valmentaa sinut erilaisten siivous- ja toimitilapalvelutöiden asiantuntijaksi. Tällä alalla on mahdollista pätevöityä useisiin ammatteihin ja työuraa voit rakentaa mm. esimies- ja kehittämistehtäviin.

Valmistuttuasi työskentelet erilaisten yritysten ja yhteisöjen tiloissa. Sosiaalinen ja oma-aloitteinen luonne on vahvuutesi. Osaat erilaiset siivoustavat, tunnet siivouksen välineet ja aineet sekä osaat valita ne oikein erilaisille pinnoille. Voit toimia toimitilahuoltajana, laitoshuoltajana, siivoustyönohjaajana tai siivousteknikkona. 

Tiesitkö, että puhdistuspalvelualan koulutuksia on Careeriassa myös ruotsinkielisenä?

Kotityöpalveluissa parannat asiakkaasi elämänlaatua

Kotityöpalvelut kattavat muun muassa siivouksen, hoivan, huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt ja piha- sekä puutarhatöitä. Erilaiset asiointipalvelut kuten kaupassa tai pankissa käyminen voivat myös kuulua tehtäviisi. Voit myös toimia asiakkaan henkilökohtaisena avustajana. Jos sinua kiinnostaa hyvän arjen luominen muille, löydät tältä alalta itsellesi ammatin.

Työskentelet asiakkaiden kodeissa, kodinomaisessa laitoksessa tai palveluyrityksessä ja voit olla myös itsenäinen yrittäjä. Huolehdit asiakkaistasi hienotunteisesti, osaat valmistaa maukasta arkiruokaa taloudellisesti ja hallitset kotien siivouksen sekä tekstiilihuollon. Erilaisten kuluttajatuotteiden tuntijana kykenet neuvomaan niiden käytössä.

Ajankohtaista

Menestystarinat Careeriasta

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Careeriassa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Careeriasta. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.