Valma 13

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus - VALMA

Edupoli koulutukset

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan koulutuksen alussa henkilökohtainen suunnitelma opintojen suorittamiseksi. Suunnitelmaa päivitetään koulutusvuoden aikana.
Kenelle?

peruskoulun päättänyt tai ammatillisen perustutkinnon tai lukion keskeyttänyt nuori tai aikuinen, joka olet vailla toisen asteen tutkintoa maahanmuuttaja, joka tarvitset erityisesti suomen kielen taidon vahvistamista ja haluat lisätä valmiuksiasi opiskella ammatillisessa koulutuksessa.


Koulutuksen sisältö

vahvistat opiskelutaitojasi saat välineitä arjentaitoihin ja hyvinvoinnin vahvistamiseen saat tietoa, tukea ja ohjausta ammatinvalinnassa sekä jatko-opiskelupaikan suunnittelussa voit korottaa peruskoulun päättötodistuksen arvosanoja saat tukea suomen kielen opiskeluun saat tietoa oppisopimuskoulutuksesta pääset tutustumaan eri aloihin työelämän kautta ja oppilaitoksessa voit suorittaa korttikoulutuksia. VALMA -koulutus on laajuudeltaan 60 osaamispistettä ja se kestää yhden lukuvuoden. Suoritettu VALMA-koulutus oikeuttaa yhteishaussa kuuteen lisäpisteeseen.


Käytännön toteutus

Koulutukseen hakeminen

Koulutuksen tiedot

Jatkuva haku Jatkuvassa haussa voit ilmoittautua heti ja aloittaa opiskelun, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Careeria, Lämmittäjänkatu 2, 00880 Helsinki

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen