Kauneusalan osaaja? Nyt on mahdollisuus suorittaa Ehostuspalvelut!

Hius- ja Kauneudenhoitoalan perustutkinto - tutkinnon osa, Ehostuspalvelut

Toimitko parturi-kampaajana, kosmetiikkamyyjänä? Tarvitsetko työssäsi osaamista asiakkaan ehostukseen liittyen? Tule opiskelemaan täsmäosaamisena Ehostuspalveluiden tutkinnon osa Hius- ja Kauneudenhoitoalan perustutkinnosta.
Kenelle?

Opiskelijat valitaan haastattelujen perusteella. Koulutus alkaa 15.3, jolloin jokaiselle tehdään Hoks eli henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma. Siinä käydään läpi aiemmin hankittu osaaminen, mitä osaamista tarvitset tutkinnon osan suorittamiseksi, miten työssäoppiminen toteutuu ja sekä tarvitsetko osaamisesi tueksi muita tutkinnon osia esimerkiksi Myynti, Palvelumuotoilu tai Markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto?

Opinnoissa on MakeupMondon kouluttajien pitämät lähipäivät, itseopiskeltavaa verkkomateriaalia, sekä erilaisia oppimistehtäviä sekä työssäoppimista. Hoksin yhteydessä sovitaan koulutuksen kesto. Koulutus on maksutonta.

Voit opiskella omaehtoisena koulutuksena eli valtionosuusjärjestelmän piiriin kuuluvalla koulutuksella (vos): Tutkinnon saamiseksi sinulla tulee olla harjoittelu/työpaikka, jossa työssäoppiminen tapahtuu. Oppisopimuskoulutus voidaan solmia, jos olet työssä tai toimit yrittäjänä. Työpaikka maksaa opiskelijalle työehtosopimuksen mukaista palkkaa, työtunteja pitää olla viikossa keskimäärin 25 h. Käytännössä jos sinulla on koulutukseen soveltuva työpaikka, johon oppisopimus voidaan solmia sekä opiskeluun soveltuvat valmiudet, on sinulla opiskelupaikka varmistettu.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen alussa tehdään koemeikki ja samalla katsotaan osaamisen taso. Tämän jälkeen on Ihotyyppien läpikäynti sekä työvälineisiin liiittyvät huollot ja hygienia. Pääset myös tekemään layoutia. Seuraavaksi opinnot jatkuvat Ihon värin huomioinnilla meikkauksessa ja eri-ikäisten (nuoret aikuiset, seniorit) ehostuksella. Tämän jälkeen edetään Gaalameikkiin ja siihen kuuluvaan irtoripsiin. Pääset tutustumaan trendeihin ja tekemään trendimeikin. Opintoihin kuuluvat myös häämeikki ja kuvausmeikki. Kaikki asiat harjoitellaan koulupäivissä ja saat palautetta osaamisestasi. Osaamisesi arvioidaan näytössä aidoissa työtehtävissä. Saat näytössä arvosanan ja osatutkintotodistuksen suoritetuista tutkinnon osista.

Mikäli sinulla on jo aiemmin suoritettu Kauneudenhoitoalan perustutkinto, voit maksullisena koulutuksena käydä Ehostuksen opinnot 8 päivää.


Käytännön toteutus

Tutkinnon osan koulutuksen järjestävät Makeup Mondo: Pia Still ja Julia Kinnunen. Koulutuspäivät ovat Careeriassa (ent. Edupoli) klo 9-15 välisenä aikana, osoitteessa Virnatie 5A, Tikkurila.

Tutkinto suoritetaan työssäoppimisen ja lähipäivien lisäksi omalla työ/työharjoittelupaikalla ehostuksen tehtäviä tehden. Osaaminen tuodaan esille näytöissä, joissa arvioidaan tutkinnon osan osaaminen. Tutkinnon osan perusteisiin pääset tutustumaan: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855076/reformi/tutkinnonosat/3924358


Koulutukseen hakeminen

Hae koulutukseen heti hakulinkin kautta. Hakuaikaa on 10.3.2019 asti. Tervetuloa Careeriaan!

Koulutuksen tiedot

15.03.2019 - 30.06.2019

Viimeinen hakupäivä 22.03.2019

Vantaa Virnatie 5 A

omaehtoinen koulutus

Koulutus on maksuton.

   Print

Hae koulutukseen