Sinustako kiinteistösihteeri ?

Kiinteistösihteeri, Liiketoiminnan ammattitutkinto

Edupoli koulutukset

Kiinteistösihteeri on tiiviisti tekemisissä taloyhtiön asukkaiden, osakkaiden, isännöitsijöiden sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa ja se edellyttää hyvää organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta.
Kenelle?

Koulutusohjelma on tarkoitettu kiinteistö- ja isännöintialan yrityksissä jo toimiville, alalla aloittaneille tai alalle hakeutuville sihteereille sekä toimisto- ja asiakaspalveluhenkilöille.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana perehdyt kiinteistösihteerin tehtäviin kuten kiinteistön hallintoon, asiakaspalveluun, asiakkuuksien hoitamiseen, kiinteistönpitopalvelujen järjestämiseen sekä sopimus- ja asiakirjakäytäntöjen hoitamiseen. Suoritat Liiketoiminnan ammattitutkinnon näyttämällä osaamisesi omalla työpaikallasi tai työharjoittelussa kiinteistösihteerin työtehtäviä tehden. Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle valmiudet työskennellä sihteeri- ja asiakaspalvelutehtäviä isännöinti- ja kiinteistöpalvelualan organisaatioissa, isännöintitoimistoissa ja kiinteistöjä omistavissa yrityksissä.

Tutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta:


Käytännön toteutus

Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetus, ohjattu etäopetus ja opitun soveltaminen omassa työssä. Koulutus sisältää 10-12 lähipäivää, joita on pääsääntöisesti kaksi päivää kuukaudessa. Lähipäivät ovat arkisin klo 9-16 Herttoniemessä. Lähipäivien lisäksi koulutus sisältää työssä oppimista, ohjattua itseopiskelua sekä verkko-opintoja. Koulutus johtaa viralliseen Opetushallituksen vahvistamaan Liiketoiminnan ammattitutkintoon.


Koulutukseen hakeminen

Koulutuksen ja tutkinnon suorittaminen vaatii alan työ- tai harjoittelupaikan. Koulutuksen kesto on noin 10 kk. Oppisopimuskoulutuksena koulutus on maksuton. Omaehtoisena koulutuksen hinta on 450 euroa.

Koulutuksen tiedot

Jatkuva haku Jatkuvassa haussa voit ilmoittautua heti ja aloittaa opiskelun, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen