3D valmistusmenetelmän käyttö

Kone- ja tuotantotekniikan osatutkinto

Edupoli koulutukset

Kattava 3D-suunnittelu ja valmistustekniikoiden opintokokonaisuus alan ammattilaiselle tai siitä kiinnostuneelle. Opinnoissa perehdytään SolidWorks 3D-ohjelman perusteisiin erityisesti konepajateollisuuden tarpeisiin. 3D-skannaukseen, CAM ja 3D-tulostus valmistustekniikoihin. Opinnot ovat opiskelijalle ilmaisia ja voidaan suorittaa oppisopimuksella tai omaehtoisesti. Lähiopetusta on noin 2 kertaa kuukaudessa ja suoritukset tehdään sähköisessä oppimisympäristössä. Opinnoissa saatavilla tiedoilla on myös mahdollista suorittaa virallinen SolidWorks Sertification test. Pidä itsesi ajantasalla ja ilmoittaudu mukaan jo tänään.
Kenelle?

Opintokokonaisuus soveltuu alalla työskenteleville, jotka haluvat kehittää ammattiosaamistaan 3D-suunnittelu ja valmistustekniikan osa-alueilla sekä niille jotka ovat alalle pyrkimässä ja haluavat saada kattavan perusosaamisen 3D-hen. Alan taitojen osaaminen lisää myös paljon työllistymisen mahdollisuuksia.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa tavoitteena on suorittaa kone- ja tuotantotekniikan osatutkinto. Tutkinnon laajuus on 20 osaamispistetta. Tutkinto muodostuu ammattilisesta tutkinnon osasta (20 osp). Tutkinnossa on yksi pakollinen osio: 3D valmistusmenetelmän käyttö.


Käytännön toteutus

Koulutus koostuu lähiopiskelusta ja työpaikalla oppimisesta. Koulutukseen kuuluu olennaisena osana myös työelämäjakso. Työssäoppimis/tutustumisjaksot sovitaan myöhemmin.

Ensisijaisesti opiskelupaikkana on Careeria Porvoon toimipiste (Perämiehentie 6, 06100 Porvoo).


Koulutukseen hakeminen

Jätä hakemus koulutukseen heti. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja olemme yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, tai hakuajan umpeuduttua. Koulutuksen aloittaminen suunnitellaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Osallistujilla on mahdollisuus suorittaa virallinen SolidWorks Professional Sertifikaatti, joka on osoitus hyvistä perustaidoista 3D-suunnittelussa

Koulutuksen tiedot

05.03.2020 - 04.09.2020

Viimeinen hakupäivä 16.02.2020

Porvoo Perämiehentie 6

omaehtoinen koulutus

Koulutus on maksuton.

   Print

Hae koulutukseen