Assistentti- ja aulapalveluiden koulutus (nro 693341)

Liiketoiminnan ammattitutkinto - liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Opiskele assistentiksi tai aulapalveluhenkilöksi

Työvoimakoulutus URA 693341 -Liiketoiminnan ammattitutkinto

Oletko työskennellyt toimistossa, oppilaitoksessa, terveydenhuollossa, hotellin vastaanotossa tai aula- ja kokouspalveluissa? Vai oletko kenties alan vaihtaja ja toiminut ehkä muissa aula-, toimisto- tai terveydenhuollon alan tehtävissä ja haluat hyödyntää aiempia opintojasi tai työkokemustasi uuden ammatin opiskelussa? Ammattitaitoiset assistentit ja aulapalveluhenkilöt toimivat organisaatiossaan avainroolissa ja tukevat työryhmän toimintaa hoitamalla palvelutilanteet asiakaslähtöisesti ja oma-aloitteisesti. Jos sinulla pysyy langat käsissä, pärjäät monipuolisissa ja haastavissakin tehtävissä erilaisten ihmisten kanssa, tämä koulutus voisi sopia juuri sinulle. Koulutuksen myötä suoritat Liiketoiminnan ammattitutkinnon. Hae heti mukaan ja varmista opiskelupaikkasi!
Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu niille aulapalveluhenkilöille, terveydenhuollon tai toimiston assistentin ja sihteerin tehtävissä toimineille tai alaa vaihtaville, jotka ovat työttömiä tai työttömyysuhan alla ja jotka haluavat kehittää osaamistaan.


Koulutuksen sisältö

Assistentti- ja sihteerityön palvelut TAI Aula- ja monipalvelut

 • Itsensä johtaminen
 • Asiakaspalvelu ja vuorovaikutus
 • Tilaisuuksien suunnittelu ja matkajärjestelyt
 • Tietotekniikka (MS Office -ohjelmat)
 • Asiakirjatuotanto
 • Kielenhuolto
 • Asiakaspalvelukielet (englanti ja ruotsi)

Monialavaihtoehdot, valitaan 1 tutkinnon osa

Terveydenhuollon sihteeripalvelut

 • terveydenhuollon palvelujärjestelmä
 • terveydenhuollon lainsäädäntö

Kokouspalvelut

 • aula- ja monipalveluissa toimiminen
 • kokouspalveluissa toimiminen
 • audiovisuaaliset ja tietotekniset laitteet

Liiketoiminnan tukipalvelut

 • Office-ohjelmien syventävät opintojaksot

Tarkempaa tietoa Liiketoiminnan ammattitutkinnosta löydät tutkinnon perusteista, jotka löytyvät osoitteesta https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4540525/reformi/tutkinnonosat

Tutkinnon hyväksytysti suorittanut voi hakea ammattitutkintostipendiä. Tästä lisätietoa osoitteesta www.tyollisyysrahasto.fi.


Käytännön toteutus

Koulutus alkaa 13.10.2020 ja päättyy 28.05.2021.

Koulutukseen sisältyy joululoma (21.12.20 - 23.12.20) ja talviloma (viikko 8).

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti: Teoriaopinnot (sisältää lähiopetuksen, etäopetuksen ja verkko-opintoja) sekä työpaikalla tapahtuvan oppimisjakson, jonka aikana suoritetaan tutkinto.

Lisätietoja: vastuukouluttaja Heli Haapalainen, heli.haapalainen@careeria.fi

Opiskelumaksu

Koulutus on maksuton


Koulutukseen hakeminen

Hae koulutukseen 26.08.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 693341 tai koulutuksen nimi ->Näytä ilmoitukset (sivun alareunassa) -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Tietoja työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse KOULUTUSNEUVONTA p. 0295 020 702, ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Hakuajan umpeuduttua teemme TE-toimiston kanssa yhteistyössä paperivalinnat 01.09.2020, joiden perusteella kutsumme hakijat haastatteluun.

Haastattelujen perusteella teemme lopulliset opiskelijavalinnat ja TE-toimisto ilmoittaa valinnoista.

HUOM! Jos olet aiemmin suorittanut esim. Virastomestarin ammattitutkinnon, Myynnin ammattitutkinnon, Sihteerin ammattitutkinnon, koulutukseen ei ole mahdollista osallistua.

Linkistä löydät Usein kysytyt kysymykset

Katso yhteistyökumppanimme HUS:in video osastonsihteerin työstä https://youtu.be/hUzTOlbLgaM

Koulutuksen tiedot

13.10.2020 - 28.05.2021

Viimeinen hakupäivä 26.08.2020

Vantaa Virnatie 5 A

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen