Asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisten oma tutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Edupoli koulutukset

Myynnin ammattitutkinto sulautui 1.1.2019 osaksi Liiketoiminnan ammattitutkintoa. Uusi tutkinto soveltuu edelleen monipuolisiin kaupanalan toimintaympäristöihin ja työtehtäviin.
Kenelle?

Koulutus sopii Sinulle, joka haluat työskennellä vaihtelevissa ja monipuolisissa kaupanalan ja myynnin työtehtävissä.


Koulutuksen sisältö

Tutkinto koostuu 150:stä osaamispisteestä (osp). Pakollinen osa on kaikille Liiketoiminnan ammattitutkinnon opiskelijoille yhteinen. Valinnaiset tutkinnon osat valitaan sen mukaan, mitä työtehtäviä pääsee omassa työssään toteuttamaan. Tutkinnon suorittaminen edellyttää tutkintoa vastaavaa työpaikkaa (rahoitusmuotona oppisopimus, lisätietoja oppisopimuksesta https://www.oppisopimus.fi/) tai työssä tapahtuvan oppimisen paikkaa koko koulutuksen ajaksi (rahoitusmuotona VOS / koulutussopimus, palkaton harjoittelu).

Esimerkki tutkinnon sisällöstä (150osp):

  1. Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (pakollinen kaikille) 30 osp
  2. Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen 60 osp
  3. Tuoteryhmätyöskentely 60 osp

Käytännön toteutus

Koulutuksen kesto, opintojaksojen sisältö ja määrä räätälöidään jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti aikaisempi työ- tai opiskelukokemus huomioiden. Opinnot toteutetaan monimuotoisesti verkossa ja/tai lähiopintoina.

Koulutuksen aikana on mahdollista opiskella tai kerrata mm. seuraavia aiheita: Asiakaspalvelu, Asiakaspalvelukielet, Työvälineohjelmien käyttö, Asiakirjatuotanto, Kielenhuolto, Markkinoinnin lainsäädäntö, Tuloksellinen myyntityö, Toiminnan kannattavuus, Budjetointi, Seuranta ja raportointi, Visuaalinen myyntityö.


Koulutukseen hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Aloittaa voi joustavasti.

Seuraavat yhteiset aloituspäivät/orientaatiot ovat:

  • 4.5.2020
  • 8.6.2020
  • 24.8.2020
  • 22.9.2020
  • 20.10.2020
  • 24.11.2020
  • 16.12.2020

Liiketoiminnan ammattitutkinnon voi suorittaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena opiskeluna. Oppisopimusrahoitteisena koulutus on opiskelijalle sekä hänen työnantajalleen maksutonta, omaehtoisen koulutuksen opiskelijamaksu on 450 €. Opiskelijamaksun voi maksaa kolmessakin erässä.

Koulutuksen tiedot

Jatkuva haku Jatkuvassa haussa voit ilmoittautua heti ja aloittaa opiskelun, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Vantaa Virnatie 5 A

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen