Markkinointiviestinnän ammattilaiseksi

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Huippusuosittu Markkinointiviestinnän ammattitutkinto sulautui 1.1.2019 osaksi uutta Liiketoiminnan ammattitutkintoa. Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan opiskelija suunnittelee ja toteuttaa markkinointiviestinnän toimeksiannon myynnin, tapahtumanjärjestämisen tai asiakaspalvelun erilaisissa tehtävissä, esim. suunnittelee uudet nettisivut yritykselle. Opintojen myötä opit organisoimaan, ideoimaan, suunnitemaan ja toteuttamaan liiketoimintaa tukevia markkinointitoimenpiteitä ja tapahtumia.

Uusi tutkinto soveltuu monialaisiin asiakaslähtöisiin markkinointi- ja myyntitehtävissä toimiville kuten markkinointiassistenteille, myyjille, tapahtumakoordinaattorille, sosiaalisen median vastaaville ja yrittäjille.
Kenelle?

Uusi tutkinto soveltuu monialaisiin asiakaslähtöisiin markkinointi- ja myyntitehtävissä toimiville kuten markkinointiassistenteille, myyjille, tapahtumakoordinaattorille ja yrittäjille.


Koulutuksen sisältö

Tutkinto sisältää yhden pakollisen tutkinnon osan; liiketoiminnan tehtävissä toimiminen ja kaksi vapaavalintaista tutkinnon osaa.Opinnot suunnitellaan jokaiselle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.


Käytännön toteutus

Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetus, verkko-opetus ja opitun soveltaminen omassa työssä tai harjoittelupaikassa. Koulutus sisältää 8 - 12 lähipäivää, joita on pääsääntöisesti kaksi päivää kuukaudessa. Lähipäivät ovat arkisin klo 9-16. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena (maksuton, kysy oppisoimuspaikkaa oman alueesi oppisopimustoimistosta) tai omaehtoisena, jolloin hinta on 450 euroa.


Koulutukseen hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Aloittaa voi joustavasti.

Seuraavat yhteiset aloituspäivät/orientaatiot ovat:

  • 16.6.2020
  • 12.8.2020
  • 16.9.2020
  • 29.10.2020
  • 24.11.2020
  • 16.12.2020

Hae koulutukseen hakulomakkeella.

Koulutuksen tiedot

Jatkuva haku Jatkuvassa haussa voit ilmoittautua heti ja aloittaa opiskelun, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen