Markkinointiviestinnän ammattilaiseksi

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan opiskelija suunnittelee ja toteuttaa markkinointiviestinnän toimeksiannon myynnin, tapahtumanjärjestämisen tai asiakaspalvelun erilaisissa tehtävissä hyödyntämällä sosiaalista mediaa ja projektimaista työskentelyotetta. Opinnot sisältävät uusien nettisivujen luomisen Word Press –ohjelmalla sekä InDesignin ja Photoshopin ohjelmien opetuksen. Opintojen myötä opitaan organisoimaan, ideoimaan, suunnitemaan ja toteuttamaan liiketoimintaa tukevia markkinointitoimenpiteitä ja tapahtumia.

Uusi tutkinto soveltuu monialaisiin asiakaslähtöisiin markkinointi- ja myyntitehtävissä toimiville kuten markkinointiassistenteille, myyjille, tapahtumakoordinaattorille, sosiaalisen median vastaaville ja yrittäjille.
Kenelle?

Uusi tutkinto soveltuu monialaisiin asiakaslähtöisiin markkinointi- ja myyntitehtävissä toimiville kuten markkinointiassistenteille, myyjille, tapahtumakoordinaattorille ja yrittäjille.


Koulutuksen sisältö

Tutkinto sisältää yhden pakollisen tutkinnon osan; liiketoiminnan tehtävissä toimiminen ja kaksi vapaavalintaista tutkinnon osaa. Opinnot suunnitellaan jokaiselle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.


Käytännön toteutus

Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetus, verkko-opetus ja opitun soveltaminen omassa työssä tai harjoittelupaikassa. Koulutus sisältää 8 - 12 lähipäivää, joita on pääsääntöisesti kaksi päivää kuukaudessa. Lähipäivät ovat arkisin klo 9-16. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena (maksuton, kysy oppisoimuspaikkaa oman alueesi oppisopimustoimistosta) tai omaehtoisena, jolloin hinta on 450 euroa.


Koulutukseen hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku. Aloittaa voi joustavasti. Ryhmämuotoinen aloitus on 29.10.2020.

Hae koulutukseen hakulomakkeella.

Koulutuksen tiedot

29.10.2020 - 31.10.2021

Viimeinen hakupäivä 29.10.2020

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen