Pätevöidy taloushallinnon osaajaksi ja suorita liiketoiminnan ammattitutkinto!

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinon osaamisala

Koulutuksessa kehityt ja päivität taloushallinnon osaamistasi. Koulutus sopii henkilöille, jotka toimivat taloushallinnon tehtävissä ja haluavat syventää ja laajentaa ammattitaitoaan.
Kenelle?

Koulutus sopii ensisijaisesti taloushallinnon tehtävissä jo toimiville. Tällöin suoritat tutkinnon joko oppimisopimus- tai valtionosuusrahoitteisena koulutuksena. Myös henkilöt, jotka haluavat lisätä ymmärrystään tilinpäätös-, verotus- ja kirjapito-asioista voivat osallistua koulutukseen (ilman tutkinnon suorittamista, omarahoitteisesti).


Koulutuksen sisältö

Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on varmuutta hoitaa taloushallinnon ydintehtävät itsenäisesti sekä osaamista kirjanpidon, tilinpäätöksen laadinnan ja verotukseen liittyvissä tehtävissä.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Porvoon Yrityslaskenta Oy:n taloushallinnon asiantuntijoiden kanssa. Koulutuksen edetessä sinua ohjaa oma vastuukouluttaja. Työpaikaltasi tai verkostostasi tarvitset mukaan vähintään yhden henkilön, joka toimii sparraajanasi ja arvioi osaamistasi.


Käytännön toteutus

Lähiopetuspäiviä on 12, ja ne järjestetään Careerian Porvoon Hevosenkengänkadun kampuksella 1.4. – 9.12.2020 välisenä aikana.

Koulutus voidaan järjestää

  • maksuttomana oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on lähiopetuspäivien ohjaamaa ja pääosin työpaikkaohjaajan/mentorin tukemaa omalla työpaikalla tapahtuvaa oppimista.
  • valtionosuusrahoitteisena koulutuksena, jolloin opiskelumaksu on 450 euroa. Opiskelumaksu on opiskelijan itse maksettava.
  • osallistumalla yksittäisiin maksullisiin lähipäiviin/koulutuskokonaisuuksiin (hinta 150–285 € sis. ALV/lähipäiväkokonaisuus). Tällöin et suorita tutkintoa.

Koulutukseen hakeminen

Tutkinnon suorittaminen edellyttää toimimista soveltuvissa taloushallinnon tehtävissä. Tärkein valintakriteeri on siis työtehtäväsi. Hoidat tai sinulla on mahdollisuus tehdä oman tai asiakasyrityksen kirjanpitoa ja laatia tilinpäätöksen.

Maria Kantola, gsm 040 656 3913, maria.kantola@careeria.fi (koulutuksen sisältö)

Jaana Tuomisto-Rissanen, gsm 040 620 5721, jaana.tuomisto-rissanen@careeria.fi (oppisopimus)

Koulutuksen tiedot

01.04.2020 - 09.12.2020

Viimeinen hakupäivä 30.06.2020

Porvoo Hevosenkengänkatu 2

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen