Merkonomiksi Espanjan auringon alla

Liiketoiminnan perustutkinto

Tule opiskelemaan Careeriaan liiketalouden perusteita ja pääset suorittamaan osan tutkintoa Espanjan auringon alle. Sinulta ei vaadita muuta kuin sujuvaa suomen kielentaitoa ja oikeanlaista asennetta. Tartu tilaisuuteen ja kartuta kokemuksiasi Espanjan auringon alla.

Koulutukseen valituilla on mahdollisuus päästä työelämäoppimisjaksolle Espanjan Fuengirolaan. Työskentelet puhelinmyyntiä tekevässä yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus saada Erasmus tukea Espanjan jaksoa varten.
Kenelle?

Koulutus on suunnattu nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kaupallisen alan tutkintoa. Sinulla tulisi olla sujuva suomen kielen taito sekä halua tehdä asiakaspalvelu työelämäoppimisen. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta, mutta oikea asenne tulisi löytyä.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on Liiketoiminnan perustutkinnon, merkonomin suorittaminen. Halutessasi sinulla on mahdollisuus suorittaa koko tutkinto tai tutkinnon osia (osatutkinto) esimerkiksi asiakaspalvelu, työyhteisössä toimiminen ja myynti..

Koulutuksen koko tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Opetus- ja tutkintokieli on suomi.

Linkki tutkinnon perusteisiin: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855077/reformi/tiedot


Käytännön toteutus

Koulutus koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta, verkko-opiskelusta sekä työssä oppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopetusta on arkipäivisin noin 1-2 kertaa kuukaudessa klo 9 – 16. Koulutuksen kesto on n.1- 1,5 vuotta. Oppikirjoja ei varsinaisesti käytetä, sillä pääosa oppimateriaalista koostuu kouluttajan jakamasta materiaalista. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen, koulutus ja työkokemus. Tutkinnon osat valitaan sen perusteella, mitä osaamista pystyt hankkimaan ja tuomaan esille koulutuksen aikana.


Koulutukseen hakeminen

Jätä hakemus koulutukseen heti. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja olemme yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, tai hakuajan umpeuduttua.

Huomioithan, että heinäkuussa tulleet hakemukset käsittelemme elokuussa.

Koulutuksen aloittaminen suunnitellaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa. Sinulta edellytetään sujuvaa suomen kieltä ja halua työelämä oppimiseen Espanjassa, Fuengirolassa.

Koulutuksen tiedot

Jatkuva haku Jatkuvassa haussa voit ilmoittautua heti ja aloittaa opiskelun, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

omaehtoinen koulutus

Koulutus on maksuton.

   Print

Hae koulutukseen