Muodin myyntispesialisti- merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto

Kaksi vaatemallia seisoo vierekkäin ja katsoo kohti kameraa.

Sinustako muodin myynnin ja markkinoinnin huippuosaaja? Ilmoittaudu mukaan Fashion Finlandin ja Careerian koulutukseen.

Muotikauppa on kansainvälistä, ja kilpailu kuluttajista kovaa. Siksi myös muodin myyntityö vaatii entistä enemmän. Muodin myyjänä sinun täytyy tuntea mallistot, brändit, trendit ja päästä jyvälle asiakkaiden mieltymyksistä. Mutta sen lisäksi täytyy tietää, miten palvelumuotoilua tehdään muotikaupassa ja kuinka sosiaalinen media valjastetaan kauppaa vauhdittavaksi markkinointikanavaksi. Miten ja miksi muotia markkinoidaan, ja millaisista palikoista asiakaskokemus rakentuu.

Fashion Finland ja koulutuskeskus Careeria kouluttavat yhteistyössä muodin myyntispesialisteja. Koulutus alkaa tammikuussa 2021 ja haku on nyt auki.
Kenelle?

Sinulle, jolla on jo kokemusta muodin myyntityöstä ja asiakaspalvelusta, ja haluat nyt vahvistaa ammattitaitoasi. Haluat oppia ymmärtämään tulevaisuuden muotikauppaa ja muodin myynnin uusimpia trendejä aikana, jolloin kaupankäynti on entistä monikanavaisempaa ja kansainvälisempää. Haluat saada uusia työkaluja myyntityösi kehittämiseksi, ja antaa asiakkaille entistäkin upeampia elämyksiä myymälässä ja verkossa. Haluat työskennellä monipuolisesti muodin myynnin ja markkinoinnin tehtävissä, pidät haasteista ja innostut uuden oppimisesta.


Koulutuksen sisältö

Fashion Finlandin ja Careerian järjestämä koulutus koostuu teoriaopinnoista, webinaareista, oppimistehtävistä sekä käytännönläheisistä lähiopetuspäivistä. Koulutuksen aikana suoritetaan kolme tutkinnon osaa Liiketoiminnan perustutkinnosta merkonomista. Ne antavat sinulle kattavaa lisäosaamista muodin myynnin, stailauksen, markkinoinnin ja palvelumuotoilun kehittämiseen.

• myynti 30 osp • markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto 30 osp • palvelumuotoilu 15 osp


Käytännön toteutus

Koulutuksen peruspilarina ovat webinaarit, jotka järjestetään noin kolmen viikon välein. Lisäksi koulutukseen kuuluu kaksi lähiopetuspäivää Fashion Centerissä Vantaalla. Suurin osa opinnoista on työssäoppimista omalla työpaikallasi, joka voi olla esimerkiksi vaateliike tai muu muotikauppaa tekevä yritys.

Jokaiselle opiskelijalle tehdään tutkinnon osiin henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS) Careeriassa. Siinä suunnitellaan, mitä sinun pitää oppia tutkinnon osien ammattitaidon saavuttamiseksi sekä suunnitellaan tarkemmat aikataulut työssäoppimiseen. Koulutuksen kesto on noin 6-9 kuukautta. Tutkinnon osat suoritetaan näyttönä, jolloin näytät käytännön työtehtäviä tekemällä, miten hyvin olet saavuttanut tutkinnon perusteissa määritellyn keskeisen ammattitaidon tai osaamisen. Tutkinnon perusteisiin pääset tutustumaan täällä: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855077/reformi/tutkinnonosat Koulutus on sinulle maksutonta. Lähipäivistä mahdollisesti syntyvät matka-, ruokailu- ja majoituskulut jokainen opiskelija kustantaa itse. Koulutus alkaa tammikuussa 2021 ja päättyy opiskelijan oman suunnitelman (HOKS) mukaan joko kesällä tai syksyllä 2021.


Koulutukseen hakeminen

Hae koulutukseen14.12.2020 mennessä. Careeria on hakijoihin yhteydessä viikon sisällä hakemuksen saapumisesta. Careeria käy hakijoiden kanssa läpi koulutuksen suorittamisen edellytykset ja tekee opiskelijavalinnat haastatteluiden perusteella.

Koulutuksen tiedot

19.01.2021 - 31.08.2021

Viimeinen hakupäivä 14.12.2020

Verkossa

omaehtoinen koulutus

Koulutus on maksuton.

   Print

Hae koulutukseen