Matkailun ja liiketoiminnan moniosaaja-koulutus (nro 695287).

Matkailupalvelujen ammattitutkinto ja Liiketoiminnan ammattitutkinto

Matkailuala

Matkailun ja liiketoiminnan moniosaaja-koulutuksessa pääset opiskelemaan monipuolisesti sekä hotelli- että liiketoiminnan opintoja. Tämän koulutuksen aikana saat valmiudet toimia molemmissa tehtävissä.

Mikäli olet kiinnostunut hotellin vastaanoton työtehtävistä ja haluat lisäksi laajentaa osaamistasi liiketoiminnan ammattitutkinnon osalla ja sinulla on riittävä suomen ja englannin kielen taito, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä pystyt itsenäiseen työskentelyyn, hae koulutukseen.
Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet kouluttautumisesta hotellin vastaanotossa työskentelyyn ja hankkimaan osaamista liiketoiminnan ammattitutkinnon tutkinnonosasta.

Opiskelijan tulee koulutuksen hakuvaiheessa ottaa huomioon, että mikäli COVID-19 -pandemiatilanne pahenee koulutuksen aikana, on palveluntuottaja velvoitettu siirtymään etäopetukseen.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan kaksi tutkinno nosaa:

Matkailupalvelujen ammattitutkinnosta

  • Hotellin vastaanotossa toimiminen

Liiketoiminnan ammattitutkinnosta

  • Assistentti-sihteerityön palvelut tai Aula-ja monipalvelut

Koulutuksen aikana suoritetaan myös EA1 koulutus.

Koulutuksen alussa jokaiselle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Koulutuksen aikana on mahdollista saada erillistä tukea esimerkiksi suomen kieleen tai oppimiseen.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 11.1.2021 - 30.6.2021

Opinnot ovat päätoimiset sisältäen lähipäiviä sekä pitkät työssäoppimisjaksot. Työssäoppimisjaksot, joita koulutuksen aikana on kaksi, suoritetaan alan työpaikoissa. Niiden aikana voi olla myös elinkeinolle luonteenomaista vuorotyötä.

Koulutuspäivät järjestetään klo 9-15 Vantaalla osoitteessa Virnatie 5a, 01300 Vantaa.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.


Koulutukseen hakeminen

Hakuaika päättyy 06.12.2020.

Hae koulutukseen Uudenmaan TE-toimiston kautta täyttämällä sähköinen hakemus internetosoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 695287).

Opiskelijavalinnat ovat kaksivaiheiset sisältäen haastattelunvalinnat hakemusten perusteella, perustele siis hakemuksesi huolella. Valinnat tekevät te-toimisto ja kouluttaja yhdessä.

Koulutukseen valitaan 16 henkilöä.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma - pe klo 9.00 - 16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Koulutuksen tiedot

11.01.2021 - 30.06.2021

Viimeinen hakupäivä 06.12.2020

Vantaa Virnatie 5 A

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen