Henkilökohtainen avustaja tai Kodinhuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä? Henkilökohtaisena avustajana saat työskennellä ihmisten kanssa ja olet tukemassa heidän arkeaan. Henkilökohtaisen avustajan työtehtävät tarjoavat sinulle erilaisia arjen töitä kuten avustamispalvelut, vaatehuoltotehtävät ja ylläpitosiivoustehtävät. Osaat toimia asiakaslähtöisesti, taloudellisesti ja huomioit sekä itsesi että asiakkaiden turvallisuuden.

Henkilökohtainen avustaja voi toimia yrityksessä henkilökohtaisena avustajana tai hän voi työskennellä yksittäiselle henkilölle henkilökohtaisena avustajana.

Careeriassa sinua ovat ohjaamassa alan huippuosaajat.
Kenelle?

Koulutus on suunnattu avustamisen työtehtävistä kiinnostuneille henkilöille.

Laita hakemus koulutukseen, mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn, lisäksi tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Olet iloinen ja energinen. Täsmällisyys, paineensietokyky ja ripeys ovat avainsanoja työssä onnistumisessa.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan osatutkinto Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta, kotityöpalvelujen osaamisalalta, 2 tutkinnon osaa:

  • Henkilökohtaisena avustajana toimiminen 45 osp (työskentely-ympäristönä asiakkaan koti) tai Avustaminen ja huolenpito 30 osp
  • Tekstiilien huoltaminen 30 osp

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 26.9.2019-27.3.2020.

Koulutuksen kesto on 110 päivää ja se koostuu lähiopetuksesta, verkko-opiskelusta sekä työssäoppimisesta. Lähiopetus tapahtuu Vantaan Careeriassa Tikkurilassa klo 9 – 15. Osa opetuksessa on etäopetusta. Koulutuksesta 60 päivää on työssäoppimista.

Koulutuksessa on seuraavasti lomia: 14 - 18.10.2019 23.12.2019 - 6.1.2020 17 - 21.2.2020

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) jossa huomioidaan opiskelijan aiempi koulutus ja työkokemus.


Koulutukseen hakeminen

Koulutukseen valitaan 18 henkilöä. Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvuutta, kuten esim. alan vaatimaa terveyttä ja toimintakykyä.

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä ensisijaisesti sähköpostitse.

Koulutuksen tiedot

26.09.2019 - 27.03.2020

Viimeinen hakupäivä 26.09.2019

Vantaa Virnatie 5 A

omaehtoinen koulutus

Koulutus on maksuton.

   Print

Hae koulutukseen