Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto, Oppisopimuskoulutus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Haluatko kehittyä kiinteistönhoidon, kotityöpalvelujen tai puhtausalan asiantuntijaksi tai esimieheksi? Jos vastasit kyllä, tämä tutkinto on sinulle.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto antaa sinulle osaamista vastuualueesi palvelutuotannon suunnitteluun ja johtamiseen sekä asiakkuuksien ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on vankka osaaminen palvelun laadun kehittämisessä asiakaskohteessa ja tiedät, miten johtaa vastuualueesi toiminnan kannattavuutta.

Tutkinto antaa sinulle hyvät valmiudet esimiestyöhön kiinteistönhoidossa, kotityöpalveluissa tai puhtausalalla. Saat esimiestyössä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä työkaluja esimiestyön haasteisiin. Osaat organisoida henkilöstön perehdytyksen sekä kehittää niin omaa kuin työyhteisösikin osaamista. Tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden erikoistua esim. ekotehokkuuden tai monipalvelujen johtamiseen, kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointiin, puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittämiseen tai mitoittamiseen ja myyntiin.

Careeriassa tutkintosi suorittamista ovat ohjaamassa alan vankat ammattilaiset.
Kenelle?

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka työskentelevät esimiehinä puhtaus-, kiinteistö- tai kotityöpalvelualalla. Heillä tulee olla puhtaus-, kiinteistö- tai kotityöpalvelualan peruskoulutus ja / tai riittävä työkokemus alalta.


Koulutuksen sisältö

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (150 osp) ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta (30 osp).

Pakolliset tutkinnon osat

  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen suunnitteleminen ja johtaminen
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen henkilöstön ja osaamisen johtaminen

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Ekotehokkuuden johtaminen
  • Kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointi
  • Monipalvelujen johtaminen 
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittaminen ja myynti

Käytännön toteutus

Koulutukseen on jatkuva haku ja sen voi aloittaa yksilöllisesti sovittuna ajankohtana.

Koulutus toteutetaan työn ohessa. Se koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopinnot ovat kaksi kertaa kuukaudessa joko klo 12 - 16 tai 9 - 16. Koulutuksen kesto on noin 1 - 1,5 vuotta. Opiskelija voi osallistua lähipäiviin Helsingin, Vantaan tai Porvoon toimipisteissä.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilokohtainen osaamisen kehittamissuunnitelma (HOKS) jossa huomioidaan opiskelijan aiempi koulutus ja työkokemus.


Koulutukseen hakeminen

Jätä hakemus koulutukseen heti. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja olemme yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, tai hakuajan umpeuduttua. Koulutuksen aloittaminen suunnitellaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa. Hakijan on oltava työsuhteessa. Työtunteja tulee olla vähintään 25 tuntia viikossa. Työnantaja maksaa opiskelujen ajan opiskelijalle vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Koulutuksen tiedot

Jatkuva haku Jatkuvassa haussa voit ilmoittautua heti ja aloittaa opiskelun, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen