Kodinhuoltaja, siistijä, rekrykoulutus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Kodinhuoltaja

Haluatko sinä tulla ohituskaistaa pitkin Suomen parhaaseen työpaikkaan?

Koti Puhtaaksi Oy on kasvava, kunnianhimoinen ja nuorekas perheyritys, jonka palveluna on nimen mukaisesti kotisiivous. Yrityksen tehtävä on saada Suomi onnellisemmaksi ja olla esikuva alalla!

Koti Puhtaaksi Oy hakee nyt helmikuussa 2019 alkavaan koulutusohjelmaan opiskelijoita.

Koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneet ja alalle soveltuvat pyritään työllistämään Koti Puhtaaksi Oy:lle kotisiivouksen tehtäviin.
Kenelle?

Koulutukseen voit hakea jos olet työtön tai työttömyysuhan alainen eikä sinulla ole terveydellistä haittaa siivoustyöhön.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana opiskellaan ammattimaiseen kotisiivoukseen liittyviä asioita kuten käytettäviä välineitä, aineita, menetelmiä, erilaisia pintamateriaaleja sekä erilaisissa kodeissa toimimista ja asiakaspalvelua.

Koulutukseen kuuluu myös Ensiapu 1 koulutus.

Koulutuksen aikana suoritetaan kaksi tutkinnon osaa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta, Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen (15 osaamispistettä, osp) ja Asuinkiinteistöjen puhtauspalvelujen tuottaminen (20 osp).

Koulutuksen aikana on mahdollista saada erillistä tukea esimerkiksi suomen kieleen tai oppimiseen.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 28.2. - 28.5.2019 ja se toteutuu päiväopiskeluna. Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähiopetusta ja työssäoppimista. Koulutusaika on pääsääntöisesti klo 9 - 15 päivittäin Herttoniemessä Edupolin toimipisteessä. Koulutus kestää 60 päivää ja puolet koulutusajasta on työssäoppimista, jona aikana suoritetaan näytöt.

Työssäoppimisjaksot suoritetaan Sahera Kotipuhtaaksi Oy:n työkohteissa. Työaika maanantaista perjantaihin klo 7-17 välillä. Kulkeminen tapahtuu autoilla tai julkisilla liikennevälineillä työparin kanssa.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.


Koulutukseen hakeminen

Hakuaika päättyy 7.2.2018

Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 682701)

Koulutukseen valitaan 16 henkilöä. Mikäli olet kiinnostunut kotisiivouksen tehtävistä ja sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen sekä täsmälliseen työskentelyyn, laita hakemusta koulutukseen.

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä TE–toimiston kanssa.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi .

Tietoa Koti Puhtaaksi Oy:stä:

Miksi Koti Puhtaaksi Oy?

Koti Puhtaaksi Oy on kasvava, kunnianhimoinen ja nuorekas perheyritys; Palvelumme on nimemme mukaisesti kotisiivous. Tehtävämme on saada Suomi onnellisemmaksi ja olla esikuva alalla!

Toimialueemme on Pirkanmaa ja pääkaupunkiseutu. Avaamme Turun toimipisteen keväällä 2019.

Kotisiivoustyö on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa! Työaika maanantaista perjantaihin, virka-aikatyötä klo 7-17 välillä. Kulkeminen autoilla tai julkisilla työparin kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle

  1. Huipun työperheen, joka on aina täysillä messissä! :D
  2. Hyvän palkan ja mahdollisuuden osakkuuteen
  3. Turvallisen ja pitkäaikaisen työn
  4. Mahdollisuuden opiskella (normaalisti palkatun) työn ohessa ammattitutkinnon!
  5. Vakituisen kokoaikaisen työn.

Mitä odotamme sinulta

  1. Motivaatiota ja intoa
  2. Auto ja ajokortti on plussaa, ei välttämättömiä!

Ps. Yrityksellemme myönnettiin heinäkuussa 2017 sekä lokakuussa 2018 Great Place to Work sertifikaatti. Voitimme myös Vuoden Paras Työnantaja -palkinnon ja olimme pienissä yrityksissä Suomen 6. paras työnantaja.

Koulutuksen tiedot

28.02.2019 - 28.05.2019

Viimeinen hakupäivä 07.02.2019

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen