Puhtausalan koulutus, Työvoimakoulutus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Haluatko olla mukana siistissä jutussa? Haluatko nähdä työsi jäljen ja tehdä työtä, jolla on asiakkaalle merkitystä? Haluatko työllistyä alalle, jolla on tarjota monipuolisia työtehtäviä ja jossa on mahdollisuus edetä uralla? Suomessa on pula osaavista, ammattitaitoisista puhtausalan ammattilaisista.

Tule opiskelemaan Careeriaan puhtausalaa.
Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille.

Mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn, laita hakemusta koulutukseen.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa keskitymme sekä ylläpito- että perussiivouksen saloihin. Koulutuksessa opiskellaan erilaisia menetelmiä, aineita, välineitä ja koneita.

Koulutuksen ensisijaisena tavoitteena on antaa opiskelijalle ammatilliset perusvalmiudet erilaisiin puhdistuspalvelualan työtehtäviin ja edistää alalle työllistymistä. Toimitilahuoltajan osatutkinnon suorittaneet henkilöt voivat työskennellä siivoustehtävissä erilaisissa siivousta tarjoavissa organisaatioissa.

Koulutuksen aikana suoritetaan näytöt Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Tutkinnon osat:

Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen 15 osp

ja Ylläpitosiivouspalvelut 30 osp tai Perussiivouspalvelut 30 osp

Koulutuksen aikana on mahdollista saada erillistä tukea esimerkiksi suomen kieleen tai oppimiseen.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 25.2. - 5.6.2019 ja se toteutuu päiväopiskeluna. Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähiopetusta ja työssäoppimista. Koulutusaika on pääsääntöisesti 9.00 - 15.00 päivittäin. Noin puolet koulutusajasta on työssäoppimista alan yrityksissä, jona aikana suoritetaan näytöt Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.


Koulutukseen hakeminen

Hakuaika päättyy 3.2.2019. Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.tepalvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 683568)

Koulutukseen valitaan 16 henkilöä. Mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn, laita hakemusta koulutukseen.

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä Te–toimiston kanssa.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Koulutuksen tiedot

25.02.2019 - 05.06.2019

Viimeinen hakupäivä 03.02.2019

Porvoo Ammattitie 1

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen