Vihertöiden osaaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Tule Careeriaan opiskelemaan vihertöitä! Koulutuksessa opiskellaan erilaisten pihojen, puutarhojen ja puistojen kunnostustöitä, mm. kasvien istutusta, kiveystöitä ja viheralueiden ylläpitoa sekä erilaisten koneiden käyttöä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Lassila & Tikanojan kanssa, jonne on mahdollisuus työllistyä koulutuksen jälkeen. Koulutuksen pääpaino on työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa. Koulutuksen teoria ja käytäntö on sidottu yhteen siten, että suurin osa koulutuksesta tapahtuu Lassila & Tikanojan kohteissa alan opettajan johdolla.
Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneista vihertöistä ja haluavat työskennellä ulkoilmassa tehden erilaisia pihaan, puutarhaan ja puistoihin liittyviä töitä.


Koulutuksen sisältö

Tutkinto: Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kiinteistönhoidon osaamisala

Koulutuksen aikana suoritetaan 1-2 tutkinnon osaa

  • Koneiden käsittely puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla (20 osp) ja/tai
  • Piha- ja ulkoalueiden hoitaminen (20 osp)

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 1.4.- 28.6.2019 ja se toteutuu päiväopiskeluna. Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähiopetusta ja työpaikalla oppimista. Noin puolet koulutusajasta on työpaikalla oppimista alan yrityksessä ja sen aikana suoritetaan näytöt puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta. Koulutuksen aikana suoritetaan työturvallisuus- ja kasvinsuojelukortit.

Lähiopetukset toteutuvat Careerian Vantaan toimipisteessä osoitteessa Virnatie 5 (Tikkurila) sekä työpaikoilla opettajan ja esimiehen johdolla.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen, koulutus ja työkokemus. Näytöt suoritetaan koulutuksen edetessä.


Koulutukseen hakeminen

Koulutukseen valitaan 15 henkilöä. Osallistujat valitaan paperivalinnan ja haastattelujen kautta. Perustelethan hakemuksesi huolellisesti.

Koulutukseen voit hakea, jos

  • olet kiinnostunut vihertöistä ja etsit töitä
  • olet yhteistyökykyinen, asiakaspalvelutaitoinen, täsmällinen ja huolellinen
  • sinulla on riittävä terveys työskennellä alalla
  • suomen kielen taitosi on riittävä
  • työlupasi on voimassa ja sinulla on Suomalainen henkilötunnus

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä ensisijaisesti sähköpostitse. Hakijat haastatellaan viikolla 12.

Koulutuksen tiedot

01.04.2019 - 28.06.2019

Viimeinen hakupäivä 15.03.2019

Vantaa Virnatie 5 A

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen