Kiinteistöalan koulutus, osatutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Haluatko toimia itsenäisesti erilaisissa kiinteistöalan työtehtävissä? Haluatko vaihtelevia työpäiviä ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä sisällä että ulkona?

Kiinteistönhoitajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Alalla tarvitaan osaavaa työvoimaa. Koulutus on osatutkintoon johtavaa opiskelua. Opetus- ja tutkintokielenä on suomi.
Kenelle?

Koulutus on suunnattu riittävän kielitaidon omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kiinteistöpalvelujen tehtävistä. Koulutukseen valittavilla tulee olla riittävä suomen kielen taito ja hyvä fyysinen terveys, jotta pystyy suorittamaan opintoihin kuuluvat näytöt työharjoittelussa.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa suoritetaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon osatutkinto. Suoritettavat osat ovat:

  • Asiakaslähtöisten puhtaus ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen 15 osaamispistettä (osp)
  • Kiinteistön yleishoito ja valvonta 30 osp
  • Ulkoalueiden hoito 20 osp
  • Suomalaisessa työelämässä toimiminen 15 osp (paikallinen tutkinnon osa)

Koulutuksen aiheita ovat mm. työturvallisuus, asiakaspalvelu, hätäensiapu, kiinteistönhoitotyöt ja kiinteistön tekniset järjestelmät, tietotekniikka, ympäristönhuolto ja työelämätieto.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 4.5.2020 - 14.1.2021. Koulutus on päätoimista sisältäen lähiopetusta ja työssäoppimista. Opiskelupäivät ovat pääsääntöisesti 9.00 - 15.00 päivittäin. Koulutukseen kuuluu teoriaopintoja, käytännön työharjoituksia ja työpaikoilla tapahtuvia työtehtäviä sisä- ja ulkoalueilla. Loma-ajat koulutuksessa ovat: 22.5.2020, 6.7. - 2.8.2020, 12. - 18.10.2020, 23.12.2020 - 3.1.2021

Lähiopetukset toteutuvat Careerian Porvoon Ammattitien toimipisteessä. Osa opetuspäivistä toteutetaan myös Askolan toimipisteessä Helkamäentie 32, Monninkylä sekä yhteistyökumppaneiden kiinteistötöissä lähialueella.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.

Koronatilanteen vuoksi koulutus aloitetaan etäopintoina.


Koulutukseen hakeminen

Mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn, laita hakemusta koulutukseen.

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä ensisijaisesti sähköpostitse.

Useita koulutuksia, valitse:


  04.05.2020   -   14.01.2021    Porvoo
Jatkuva haku Jatkuvassa haussa voit ilmoittautua heti ja aloittaa opiskelun, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.                             Vantaa
Jatkuva haku Jatkuvassa haussa voit ilmoittautua heti ja aloittaa opiskelun, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.                             Porvoo
Jatkuva haku Jatkuvassa haussa voit ilmoittautua heti ja aloittaa opiskelun, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.                             Helsinki
  07.09.2020   -   05.05.2021    Helsinki