Puhtausalan koulutus, Toimitilahuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Puhtausala on siisti juttu!

Puhtausalalla työskentelet siivoojana ja työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Tämän koulutuksen aikana saat valmiudet toimia siivousalan tehtävissä vanhustenhoitolaitoksissa tai muissa vastaavissa hoitolaitoksissa. Sinulla on myös mahdollisuus suuntautua kotisiivoukseen tai muiden kodinomaisten hoitolaitosten mm. päiväkotien siivoukseen.

Careeriassa sinua ovat ohjaamassa alojen huippuosaajat. Olemme kouluttaneet alalle ammattilaisia jo kolmenkymmenen vuoden ajan.
Kenelle?

Koulutus on suunnattu riittävän kielitaidon omaaville puhtausalasta kiinnostuneille henkilöille.


Koulutuksen sisältö

Opintojen ohjaus, siivoustekniikka, asiakaspalvelu, työturvallisuus, ympäristöhuolto, viestintä, ravitsemus ja hyvinvointi, tietotekniikka, työelämätieto ja työssäoppiminen siivoustehtävissä vanhustenhoitolaitoksissa.

Koulutuksen aikana suoritetaan Hätäensiapukoulutus.

Koulutuksen aikana on mahdollista saada tukea suomen kieleen, atk-taitoihin tai muuhun oppimiseen.

Koulutuksen aikana suoritetaan yksi tutkinnon osa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta, Ylläpitosiivouspalvelut (30 osp) tai Kotisiivouspalvelut (30 osp). Lisäksi suoritetaan paikallinen tutkinnon osa Suomalaisessa työelämässä toimiminen (15 osp), joka sisältää työelämän perustaitoja.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 23.9.2019 - 8.4.2020 ja se toteutuu päiväopiskeluna. Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähi- ja etäopetusta sekä työssäoppimista. Koulutusaika on pääsääntöisesti klo 9 - 15 päivittäin Careerian Vantaan toimipisteessä Tikkurilassa. Koulutuksesta noin puolet on työssäoppimista, jona aikana suoritetaan näytöt.

Koulutuksen aikana on lomajaksot 14. - 20.10.2019, 23.12.2019 - 6.1.2020 ja 17.- 23.2.2020

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.


Koulutukseen hakeminen

Koulutukseen valitaan 18 henkilöä. Mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn, laita hakemusta koulutukseen.

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä ensisijaisesti sähköpostitse.

Koulutuksen tiedot

23.09.2019 - 08.04.2020

Viimeinen hakupäivä 23.09.2019

Vantaa Virnatie 5 A

omaehtoinen koulutus

Koulutus on maksuton.

   Print

Hae koulutukseen