Kiinteistöalan koulutus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Haluatko toimia itsenäisesti erilaisissa kiinteistöalan työtehtävissä? Toivotko näkeväsi työsi jäljen ja sillä olevan tärkeä merkitys muille ihmisille?

Kiinteistönhoitaja on avainasemassa kiinteistön kunnossapidon ja toimivuuden takaamisessa. Hän toimii erilaissa kiinteistöpalveluja tuottavissa organisaatioissa tehden erilaisia kiinteistönhoitoon ja asiakastyöhön liittyviä tehtäviä. Joustavuus, ripeys, ihmisläheisyys ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen ovat kiinteistönhoitajan hyviä ominaisuuksia. Kiinteistönhoitajalta vaaditaan hyviä ihmissuhdetaitoja, kiinnostuneisuutta kiinteistöihin ja niiden kunnossapitoon, töiden suunnitteluun ja organisointiin.

Opiskele kiinteistönhoitajaksi Careeriassa! Alalla tarvitaan osaavaa työvoimaa.
Kenelle?

Koulutus on suunnattu riittävän kielitaidon omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kiinteistöpalvelujen tehtävistä.


Koulutuksen sisältö

Työturvallisuus, asiakaspalvelu, hätäensiapu, kiinteistönhoitotyöt ja kiinteistön tekniset järjestelmät, tietotekniikka, ympäristönhuolto ja työelämätieto.

Koulutus on osatutkintoon johtava koulutus. Suoritettavat tutkinnon osat:

  • Asiakaslähtöisten puhtaus ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen 15 osp
  • Kiinteistön yleishoito ja valvonta 30 osp

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 30.10.2019 - 29.5.2020 ja se toteutuu päiväopiskeluna. Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähiopetusta ja työssäoppimista. Koulutusaika on pääsääntöisesti 9.00 - 15.00 päivittäin. Noin puolet koulutusajasta on työssäoppimista alan yrityksissä, jona aikana suoritetaan näytöt Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta.

Lähiopetukset toteutuvat Careerian Vantaan toimipisteessä Tikkurilassa.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.

Koulutuksen aikana on seuraavat lomajaksot: 23.12.2019 - 6.1.2020 ja 17.- 23.2.2020 sekä 6. - 13.4.2020


Koulutukseen hakeminen

Koulutukseen valitaan 16 henkilöä. Mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn, laita hakemusta koulutukseen.

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä ensisijaisesti sähköpostitse.

Koulutuksen tiedot

30.10.2019 - 29.05.2020

Viimeinen hakupäivä 15.12.2019

Vantaa Virnatie 5 A

omaehtoinen koulutus

Koulutus on maksuton.

   Print

Hae koulutukseen