Kiinteistöalan koulutus, työvoimakoulutus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Haluatko toimia itsenäisesti erilaisissa kiinteistöalan työtehtävissä? Haluatko vaihtelevia työpäiviä ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä sisällä että ulkona?

Kiinteistönhoitajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Alalla tarvitaan osaavaa työvoimaa. Koulutus on osatutkintoon johtavaa opiskelua. Opetus- ja tutkintokielenä on suomi.
Kenelle?

Koulutus on on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutukseen valittavilla tulee olla riittävä suomen kielen taito ja hyvä fyysinen terveys, jotta pystyy suorittamaan opintoihin kuuluvat näytöt työharjoittelussa.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa suoritetaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon osatutkinto. Suoritettavat osat ovat:

  • Asiakaslähtöisten puhtaus ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen 15 osaamispistettä (osp)
  • Kiinteistön yleishoito ja valvonta 30 osp
  • Ulkoalueiden hoito 20 osp
  • Suomalaisessa työelämässä toimiminen 15 osp (paikallinen tutkinnon osa)

Koulutuksen aineita ovat mm. työturvallisuus, asiakaspalvelu, hätäensiapu, kiinteistönhoitotyöt ja kiinteistön tekniset järjestelmät, tietotekniikka, ympäristönhuolto ja työelämätieto.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 2.4. - 17.12.2020. Koulutus on päätoimista sisältäen lähiopetusta ja työssäoppimista. Opiskelupäivät ovat pääsääntöisesti 9.00 - 15.00 päivittäin. Koulutukseen kuuluu teoriaopintoja, käytännön työharjoituksia ja työpaikoilla tapahtuvia työtehtäviä sisä- ja ulkoalueilla. Loma-ajat koulutuksessa ovat: 22.5.2020, 6.7. - 2.8.2020, 12. - 18.10.2020

Lähiopetukset toteutuvat Careerian Porvoon Ammattitien toimipisteessä.Osa opetuspäivistä toteutetaan myös Askolan toimipisteessä Helkamäentie 32, Monninkylä sekä yhteistyökumppaneiden kiinteistötöissä lähialueella.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.


Koulutukseen hakeminen

Hakuaika päättyy 16.3.2020. Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.tepalvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 689860)

Koulutukseen valitaan 20 henkilöä ja opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä Te–toimiston kanssa. Valintahaastattelut pidetään hakuajan päätyttyä.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Koulutuksen tiedot

02.04.2020 - 17.12.2020

Viimeinen hakupäivä 16.03.2020

Porvoo Ammattitie 1

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen