Rakennusalan perustutkinto, Väliseinä- ja alakattoasentaja (689407)

Rakennusalan perustutkinto, väliseinä- ja alakattoasentaja

 Rakennusalan perustutkinto

Rakennusalan yritykset etsivät ammattitaitoisia väliseinä- ja alakattoasentajia, jotka pystyvät hoitamaan myös listoitustyöt sekä tarvittaessa muita sisävalmistusvaiheen töitä.
Kenelle?

Parhaiten koulutus soveltuu sellaisille henkilöille, joille on jo kertynyt jonkin verran rakennusalan työkokemusta. Pitkän linjan kirvesmies sinun ei tarvitse olla, mutta työkalujen tulee pysyä kädessä ja sinulla tulee olla aito halu tehdä töitä ja kehittää itseäsi.

Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä.


Koulutuksen sisältö

Käytännön toteutus

Koulutus muodostuu teoriaopinnoista, halliharjoittelusta sekä työssäoppisesta yhteistyöyrityksissä. Koulutuksen aikana suoritetaan myös työturvallisuus- ja tulityökortti.

Koulutuksen sisältö:

· metallirunkoiset alakatot

· puurunkoiset alakatot

· metallirunkoiset väliseinät

· puurunkoiset väliseinät

· eristystyöt

· telinetyöt - henkilönostin

· mittaukset

· listoitukset

· työturvallisuuskortti

· tulityökortti


Koulutukseen hakeminen

Koulutukseen (nro 689407) haetaan työ- ja elinkeinotoimiston kotisivuilta www.te-palvelut.fi löytyvällä sähköisellä hakemuslomakkeella verkkopankkitunnuksien avulla. Täytä hakemus huolellisesti ja kiinnitä erityisesti huomiota perustelut kohtaan.

Koulutus on työhallinnon (TE) rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu.

Koulutuksen tiedot

05.02.2020 - 18.05.2020

Viimeinen hakupäivä 17.01.2020

Kerava Kumitehtaankatu 5 B

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen