Caverion kuva

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja teollisuudelle, kiinteistöille ja infrastuktuurille. Nyt sinulla on mahdollisuus opiskella ja työllistyä Porvoon Kilpilahden alueelle monipuolisiin kunnossapidon tehtäviin.
Kenelle?

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston työttömät tai työttömyysuhan alaiset asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja alan työtehtävissä toimimiseen. Kädentaitoja arvostetaan.
Toivomme sinulta reipasta asennetta työntekoon, sitoutuneisuutta, huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, normaalia fyysistä terveyttä ja valmiutta työskennellä myös viikonloppuisin. Työtehtävät soveltuvat sekä miehille että naisille.


Koulutuksen sisältö

Caverion ja CareeriaPlus Oy kouluttavat kolmen kuukauden työvoimapoliittisena koulutuksena moniosaajia Porvoon Kilpilahden alueelle. Koulutuksen aikana tutuksi tulevat mm. lämmönvaihdinasentajan, koneasentajan, venttiiliasentajan ja pumppuasentajan kunnossapidon työtehtävät. Tavoitteena on, että koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja koulutuksessa osaamisensa sekä soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät Caverionin palvelukseen.


Käytännön toteutus

Koulutus ajankohta 2.12.2019 – 2.3.2020. Koulutuksen pituus 60 päivää, josta 30 päivää työssäoppimista Caverionin kohteissa Kilpilahdessa Teoriakoulutus pidetään Careerian Perämiehentien campuksella, Perämiehentie 6.


Koulutukseen hakeminen

Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 688419).

Koulutukseen valitaan 10 henkilöä.

Viimeinen haku päivä 10.11.2019.

Muista perustella hakemuksesi hyvin ja seuraa valinnan etenemistä Oma asiointi-palvelussa.

Hakemusten perusteella kutsutaan haastatteluun.

Kysy lisätietoja

Caverion: avainasiakaspäällikkö Olli Kelorita, olli.kelorita@caverion.com p.040 8232 854

Koulutuksen tiedot

02.12.2019 - 02.03.2020

Viimeinen hakupäivä 10.11.2019

Porvoo Perämiehentie 6

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen