Surrealistinen kuva jossa poika ja tyttö hyppäävät

Etsitkö omaa alaasi? Selkiytä suunnitelmia ja löydä tie ammattiin!

Startti ammattiin - koulutus antaa sinulle hienon tilaisuuden tutustua eri ammattialoihin. Tiimimme tuella näet mahdollisuuksia ja saat apua urasuunnitteluun. Koulutuksen aikana löydät itsellesi sopivan koulutuksen tai työn.

Hae rohkeasti mukaan ja ota askel uuteen suuntaan!
Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu 20-29 -vuotiaille työttömille tai työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille, jotka etsivät omaa alaansa, eivätkä ole vielä suorittaneet 2. asteen tutkintoa.

Hakijan työnhaun täytyy olla voimassa TE-toimistossa ja häneltä edellytetään riittävää suomen kielen taitoa.

Koulutus sopii sinulle, joka haluat ohjausta ja tukea oman koulutuspolun ja työurasi suunnittelussa sekä olet halukas kokeilemaan valitsemaasi alaa joko oppilaitoksessa tai työelämässä.


Koulutuksen sisältö

Tavoitteenamme on, että saat edistettyä urasuunnitelmaasi, joka tukee sopivan työpaikan löytymistä tai opintojen aloittamista.

Koulutus alkaa neljän viikon starttijaksolla, jonka aikana tutustut koulutusvaihtoehtoihin, yrityksiin ja ammatteihin. Selkiytät suunnitelmaasi vastuuopettajan ja opinto-ohjaajan kanssa. Startin jälkeen alkaa 3 kk:n ammatillinen jakso, jonka aikana opiskelet valitsemiasi opintoja oppilaitoksessa ja/tai työpaikalla.

Saat palvelun ajan sekä henkilökohtaista ohjausta että ryhmävalmennusta.

startti-ammattiin-nuorille-2021.pdf


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 6.10. - 25.1.2022 ja se kestää yhteensä 16 viikkoa.

Koulutuspaikkana Porvoossa on Careerian Pomo-talo osoitteessa Aleksanterinkatu 20, 06100 Porvoo. Koulutusta toteutetaan joustavasti myös muissa Careerian toimipisteissä ja yhteistyökumppaneiden tiloissa Itä- Uudellamaalla. Neljän ensimmäisen viikon aikana koulutuspäivät ovat pääsääntöisesti arkipäivisin klo 9 - 15.


Koulutukseen hakeminen

Hakuaika päättyy 5.9.2021.

Koulutukseen hakeudutaan sähköisesti osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/ (hakusanana koulutuksen numero 699133) tai jättämällä paperihakemus Työ- ja elinkeinotoimistoon.

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus. Hakuaika päättyy 5.9.2021, jonka jälkeen sinut kutsutaan mahdollisesti valintahaastatteluun.

Työvoimakoulutus on osallistujalle maksuton.

Koulutuksen tiedot

06.10.2021 - 25.01.2022

Viimeinen hakupäivä 05.09.2021

Porvoo Aleksanterinkatu 20

Opiskelumaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen