Talonrakennusalan ammattitutkinto

Talonrakennusalan ammattitutkinnon suoritettuasi pystyt työskentelemään rakennusalan vaativissa ja monipuolisissa työtehtävissä itsenäisesti, ammattilaisen joutuisuudella ja ammattitaidolla. Hallitset myös talonrakennusalan talouden, työn ja työympäristön. Tunnet rakennusalan laatuvaatimukset ja osaat toimia työmarkkinoiden sääntöjen mukaan.
Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jos sinulla on rakennusalan perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot rakennusalan työkokemuksen perusteella. Jos olet maahanmuuttajan, niin kielitaito tulee olla tasolla B1.1.


Koulutuksen sisältö

Talonrakennusalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta (30 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (120 osaamispistettä).

Valinnaiset tutkinnon osat valitset oman kiinnostuksesi mukaan. Koulutuksen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Pakollinen tutkinnon osa

  • Talouden, työn ja työympäristön hallinta (30 osp)

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Betonirakenteet (0 - 120 osp)
  • Puurakenteet (0 - 120 osp)
  • Muuratut rakenteet (0 - 120 osp)
  • Metallirakenteet (0 - 120 osp)
  • Korjausrakentaminen ja eristykset (0 - 120 osp)
  • Tekniset työt (0 - 120 osp)
  • Muut osat (0 - 120 osp)

Käytännön toteutus

Koulutuksen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Koulutus Careeriassa on työelämälähtöistä ja siitä syystä suuri osa ammattitutkintoon tähtäävästä koulutuksesta toteutetaan rakennusalan yrityksissä. Tutkinnossa vaadittavat näytöt suoritetaan myös rakennusalan yrityksissä.

Kaikilla Careerian kouluttajilla on vankka ammattitaito ja osaaminen alan työtehtäviin, joten saat osaavaa koulutusta ja ohjausta tutkinnon suorittamiseen.


Koulutukseen hakeminen

Koulutuksen aloittaminen tapahtuu helpoiten, kun täytät hakulomakkeen ja otat yhteyttä kouluttajaan sähköpostilla/soittamalla ja sovit tapaamisen hänen kanssaan. Kouluttajan kanssa tehdään suunnitelma opinnoista

Rahoitusvaihtoehtoja, oppisopimus koulutus tai voit olla rakennusalan työntekjä ja tulla suorittamaan työn ohessa Talonrakennusalan ammattitutkintoa.

Koulutuksen tiedot

Jatkuva haku Jatkuvassa haussa voit ilmoittautua heti ja aloittaa opiskelun, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Kerava Kumitehtaankatu 5 B

omaehtoinen koulutus

Koulutus on maksuton.

   Print

Hae koulutukseen