Töihin vartijaksi tai järjestyksenvalvojaksi? Turvallisuus on kasvava ala, joka tarvitsee yhä enemmän osaajia. Vartijana voit työskennellä monipuolisissa tehtävissä esimerkiksi paikallis- tai piirivartijana, henkivartijana, myymälävartijana, arvokuljetustehtävissä tai järjestyksenvalvojana mm. kauppakeskuksissa, julkisessa liikenteessä, ravintoloissa tai yleisötilaisuuksissa. Sinusta voi tulla hyvä turvallisuusalan ammattilainen, mikäli taustasi on kunnossa ja kykenet huomaavaiseen sekä luottamukselliseen asiakaspalveluun.   
Kenelle?

Koulutus sisältää laajan perehtymisen turvallisuusalan työtehtäviin. Turvallisuusalan ammattitutkinnon suorittaminen antaa hyvät valmiudet työskennellä monipuolisesti eri tehtävissä turvallisuusalalla. Hakijan on oltava täysi-ikäinen, rehellinen ja luotettava (nuhteeton menneisyys) sekä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan alalle sopiva henkilö, jolla on hyvä terveydentila. Suomenkielen taidon tulee olla vähintään tasoa B2.2.


Koulutuksen sisältö
  • Vartijan koulutus
  • Pelastustoiminta
  • Toiminta eri vartiointimuodoissa
  • Henkilösuojaus
  • Tilannehallinta
  • Järjestyksenvalvonta

Koulutuksen sisältö tarkennetaan opiskelijan henkilökohtaisessa kehittämissuunnitelmassa.


Käytännön toteutus

Koulutus koostuu lähiopetuksesta, omatoimisesta itseopiskelusta sekä työssäoppimisesta.


Koulutukseen hakeminen

Hae koulutukseen 16.8.2020 mennessä!

Ammattitutkinnon hyväksytysti suorittaneet voivat hakea Työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä 400 € (edellytyksenä vähintään 5 vuoden työhistoria). Lisätietoa osoitteesta: www.tyollisyysrahasto.fi

Koulutuksen tiedot

28.08.2020 - 29.04.2021

Viimeinen hakupäivä 16.08.2020

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

omaehtoinen koulutus

Opiskelijamaksu: 450 EUR

   Print

Hae koulutukseen