Turvallisuusalan perustutkinto antaa perusvalmiudet työskennellä erilaisissa turvallisuusalan tehtävissä kuten esimerkiksi vartijana, järjestyksenvalvojana, turvalaiteasentajana tai turvatarkastajana. Opintojen jälkeen on mahdollista hakeutua mm. poliisiammattikorkeakouluun, pelastusopistoon ja turvallisuusalan ammattikorkeakouluopintoihin. Opinnoissa hyödynnetään sähköisiä valvontajärjestelmiä sekä perehdytään voimankäyttöön ja pelastustoimintaan. Opiskelijoiden mielestä parasta turvallisuusalan opinnoissa on tekeminen, monipuolisuus ja liikunnallisuus sekä hyvät jatko-opintomahdollisuudet.
Kenelle?

Koulutus on suunnattu turvallisuusalasta kiinnostuneille peruskoulunsa päättäneille nuorille ja aikuisille, joilla on halu oppia uutta ja toimia tulevaisuuden turvallisuusalan osaajana.

Täysi-ikäinen hakija: Tahdotko nopeasti turvallisuusalan työtehtäviin? Hakeudu koulutukseen ja voit suorittaa alan työtehtäviin vaadittavat pätevyydet heti tutkinnon alkuvaiheessa.


Koulutuksen sisältö
  • Turvallisuusalan toiminta, 45 osp
  • Vartiointitoiminta, 30 osp
  • Vartioinnin ja järjestyksenvalvonnan perustoiminta, 15 osp
  • Uhkatilanteiden hallinta, 15 osp
  • Turvajärjestelmien käyttö, 15 osp
  • Turvatarkastustoiminta, 15 osp

Käytännön toteutus

Koulutus koostuu lähi- ja verkko-opinnoista sekä työssäoppimisesta.

Seuraava alkava tutkinnon osa, johon ehdit vielä joustavasti mukaan on Vartioinnin ja järjestyksenvalvonnan perustoiminta. Hae nyt! Aloitus 16.3.2020.


Koulutukseen hakeminen

Hakijan on oltava rehellinen ja luotettava sekä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan alalle sopiva. Hakijoiden suomen kielen taito testaan tarvittaessa. Oppilaitoksella on mahdollisuus teettää koulutukseen hyväksytyistä opiskelijoista suppea turvallisuuselvitys. Lue lisää aiheesta: https://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset/henkiloturvallisuusselvitys

Koulutuksen tiedot

Jatkuva haku Jatkuvassa haussa voit ilmoittautua heti ja aloittaa opiskelun, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Porvoo Ammattitie 1

omaehtoinen koulutus

Koulutus on maksuton.

   Print

Hae koulutukseen