Yrittäjän ammattitutkinto

Yritystoiminnan kehittämisen tai käynnistämisen osaamisala!

Yrittäjä tai yrittäjäksi suuntaava, haluatko suunnitella ja kehittää liiketoimintaasi ja asiakaskokemusta palvelumuotoilun keinoin? Oletko toiminut kevytyrittäjänä ja kaipaat lisää työkaluja toimintasi vakiinnuttamiseksi? Entä kiinnostaako sinua lisätä ymmärrystäsi yrityksesi tilinpäätöksen ja siihen liittyvien keskeisten tunnuslukujen näkökulmasta? Kenties pohdit miten voisit hyödyntää sähköistä kaupankäyntiä tai some-markkinointia yhä paremmin yritystoiminnassasi?

Careeriassa alkaa syyskuussa koulutus, joka auttaa sinua joko käynnistämään yritystoiminnan tai luotsaa sinua eteenpäin yritystoimintasi kehittämisessä. Samalla suoritat yrittäjän ammattitutkinnon. Opintojesi aikana sinua sparraa oma mentori. Careeria auttaa tarvittaessa mentorin etsimisessä.
Kenelle?

Koulutus sopii sekä yrityksen perustamista suunnitteleville henkilöille että jo pidempään yrittäjänä päätoimisesti toimineille, jotka haluavat kehittää yritystoimintaansa, lisätä kannattavuutta ja kasvua. Niin ikään jos toimit sivutoimisena yrittäjänä palkkatyön ohella, antaa koulutus sinulle näkökulmaa ja tukea ryhtyä päätoimiseksi yrittäjäksi.

Suunnittelun ja käynnistämisen osaamisalalta, saat yritystoiminnan käynnistämisessä tarvittavat tiedot ja taidot. Koulutuksen aikana kirkastat ja kehität liikeideaasi asiantuntijoidemme johdolla.

Jos nykyinen yritystoimintasi tarvitsee liikeidean täsmentämistä, tai sinua kiinnostavat uudet tavat johtaa taloutta ja markkinointia, saat tutkinnosta osaamista siirtää liiketoimintasi uudelle tasolle. Saat onnistumisen avaimet yritystoiminnan kehittämisen osaamisalan opintojen avulla. Koulutuksessa päivität yrityksesi tämän päivän vaatimuksiin ja kirkastat liiketoimintasi perusteita.


Koulutuksen sisältö

Pääteemat ovat

  • Tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
  • Talouden analysointi tilinpäätöksen näkökulmasta
  • Markkinoinnin ja myynnin toteuttaminen ja tehostaminen
  • Sähköinen kaupankäynti
  • Some-markkinointi

Käytännön toteutus

Yrittäjän ammattitutkinto suoritetaan näyttötutkintona, omaa työtä ja yritystä tukevin näytöin. Vastuukouluttaja ohjaa tutkinnon suorittamista.

Koulutusaika on 15.9.2020-13.4.2021. Koulutuksessa on keskimäärin yhteensä 10 koulutuspäivää, jotka ovat noin kerran kuussa. Koulutuspäivät sijoittuvat arkipäiville. Opiskelija voi itse valita tuleeko hän koulutuspäivinä paikanpäälle Careerian Hevosenkengänkadun toimipisteeseen vai osallistuuko hän verkon yli etänä.

Koulutus voidaan suorittaa

  • maksuttomana oppisopimuskoulutuksena
  • valtionosuusrahoitteisena koulutuksena, jolloin opiskelumaksu on 200€. Opiskelumaksu on opiskelijan itse maksettava.

Osaamisesta kilpailuetua - yrittäjän osaamiskartoitus

Careeria tarjoaa yrittäjälle maksutonta tarve-/ja osaamiskartoitusta. Kartoituksessa käydään läpi yrityksesi tilanne ja hahmotetaan mihin liiketoiminnan osa-alueisiin voimme tarjota sinulle näkemystä ja konkreettisia työkaluja koulutustarjontamme avulla. Kartoitus toteutetaan noin 30 minuutin puhelinkeskusteluna.

Varaa aika kartoitukseen oheisen linkin kautta:

https://link.webropolsurveys.com/S/AAF6B1070511E036

Lisätietoja:

Maria Kantola, maria.kantola@careeria.fi, gsm 040 656 3913

Teija Rantanen, teija.rantanen@careeria.fi, gsm 040 184 7565


Koulutukseen hakeminen

Jokainen hakija haastatellaan ja opiskelijavalinnat tehdään näiden perusteella.

Koulutuksen tiedot

15.09.2020 - 15.09.2021

Viimeinen hakupäivä 31.08.2020

Porvoo Hevosenkengänkatu 2

Opiskelijamaksu: 0 EUR

   Print

Hae koulutukseen