Opiskelijan palvelut - Careeria

Opiskelijan palvelut

Ohjaus- ja neuvontapisteet

Toimipisteissämme sijaitsevista ohjaus- ja neuvontapisteistä saat apua, neuvontaa ja ohjausta opintoihisi liittyvissä asioissa. Sinua palvelevat opintosihteerit, kuraattorit, oppimisvalmentajat, erityisopettajat ja oppisopimuksen asiantuntijat.

Ohjaus- ja neuvontapisteiden aukioloajat ja päivystysvuorot löytyvät Moodlesta.

Kuraattori

Koulukuraattoreilta saat tukea ja neuvoa toimeentuloon, elämänhallintaan ja opiskeluun liittyvissä ongelmatilanteissa. 

Kuraattorit palvelevat sinua ohjaus- ja neuvontapisteissä.

Oppimisvalmentaja

Oppimisvalmentajat ovat tukenasi opintojen ajan. Voit ottaa heihin yhteyttä, kun opiskelu ei suju ja kaipaat erityistä tukea. Oppimisvalmentajat palvelevat sinua ohjaus- ja neuvontapisteissä.

Opinto-ohjaaja

Opinto-ohjaaja auttaa sinua, kun olet epävarma valitsemasi koulutusalan soveltuvuudesta sinulle. Häneltä saat apua uuden koulutusalan ja koulutuksen valintaan sekä yksilöllisen koulutuspolun suunnitteluun. Opinto-ohjaajalta saat myös yksilöllistä opintojen ohjausta. Voit kysyä Edupolin opinto-ohjaajilta neuvoja sähköpostilla: opinto-ohjaajat@careeria.fi

Opintosihteeri

Opintosihteereiltä saat opintoihisi liittyviä todistuksia, esimerkiksi opiskelijakortin sekä opiskelijatodistuksen matkahuollon, VR:n ja HSL:n alennuksia varten, silloin kun opintosi niihin oikeuttavat. 

Jos tarvitset kopion kadonneen todistuksen tilalle, ole yhteydessä opintosihteeriin sähköpostilla: opintosihteerit@careeria.fi

Ravintolapalvelut 

Sinua palvelevat Amican ravintolat Helsingin, Porvoon Ammattitien ja Vantaan toimipisteissä. Keravalla palvelee Klondyke-talossa sijaitseva ravintola Delicatessen. Askolassa ja Porvoon toimipisteistä Hevosenkengänkadulla, POMO -talossa ja Perämiehentiellä sinua palvelee Careerian oma ruokapalvelu.

Opiskelija-asunnot

Perus- ja ammattitutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus hakea opiskelun ajaksi asuntoa koulutuskuntayhtymän opiskelija-asunnoista Porvoossa tai Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiöltä (HOAS).

Asuntoa voi hakea seuraavien kriteerin täyttyessä:

  • Opiskelun tavoitteena on koko tutkinnon, ei pelkästään tutkinnon osan/osien suorittaminen.
  • Opiskelu on päätoimista eli laajuudeltaan vähintään 3 opintoviikkoa kuukaudessa.
  • Opiskelu ei ole työvoimapoliittista koulutusta tai oppisopimuskoulutusta.

Asuntojen vuokrauksen hoitaa Porvoon seudun OP-kiinteistökeskus Oy, puh. 010 256 3160. 

HOAS:n asuntoja haetaan HOAS:n nettisivujen kautta >