Elintarvikealan perustutkinto

Tutkinnonperusteet 

Opiskeluvälineet  

Tarvittavat opiskeluvälineet riippuvat pitkälti henkilökohtaistamisessa sovituista opiskelumuodoista.    

Mikäli et kuulu maksuttomuuden piiriin tai opiskelet monimuoto- tai oppisopimuskoulutuksessa on oma tietokone edellytys opintojen suorittamiselle.   

Työasut 

Elintarvikealan tehtävissä tulee pukeutua hygienialainsäädännön edellyttämällä tavalla. Tämä koskee myös opintojen aikaisia työelämäjaksoja.  

Maksuttomuuden piiriin kuuluvien opiskelijoiden osalta Careeria vastaa työvaatteiden sekä kenkien hankinnasta ja kustannuksista opintojen alkaessa. 

Muuta huomioitavaa 

Käyttöön luovutettu oppilaitoksen omaisuus on palautettava aina ehjänä. Muussa tapauksessa oppilaitoksella on oikeus periä menetetyn omaisuuden hinta.   

Lokeroita ja pukukaappeja voidaan tarkistaa oppilaitoksen toimesta turvallisuuden ja järjestyksen valvonnallisista syistä.  

Huomaathan, että ammattityövuoroissa korujen käyttö on kielletty. Myös rakenne- ja geelikynsien käyttö keittiötunneilla on kielletty. 

Opiskelusta  

Opiskelujen aikana pääset tutustumaan erilaisiin oppimisympäristöihin ja mm. kehittämään sisäistä yrittäjyyttäsi myymälätoiminnassa sekä erilaisissa projekteissa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.  

 Tervetuloa opiskelemaan!