Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Tutkinnon perusteet

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/4610160

Opiskeluvälineet

Kurssikohtaisista opiskeluvälineistä, kuten mahdollisista kirjoista, sovitaan opintojen alussa. Tarvittavat opiskeluvälineet riippuvat pitkälti henkilökohtaistamisessa sovituista opiskelumuodoista. Kaikkeen opiskeluun tarvitaan kuitenkin muistiinpanovälineitä, laskimen, kurssikohtaisia vihkoja sekä tietokoneen. Oman tietokoneen hankkiminen on ohjelmistosuuntautuneilla välttämätöntä, muutoin tiedonhaun ja tehtävien teossa voi käyttää myös oppilaitoksen laitteita. Mahdollistamme kuitenkin omien laitteiden (älypuhelimet, tabletit, kannettavat tietokoneet) käytön opiskeluissa. Näiden laitteiden muu käyttö kuuluu oppituntien ulkopuolelle.

Huom! Maksuttomuus 2021 perusopetuksesta siirtyvien kohdalla.

Opintojen alkaessa opiskelijalla on oltava

  • ulkoinen kovalevy (1 TB)
  • henkilökohtainen hiiri USB-liitännällä
  • kameran muistikortti 16 tai 32 Mb
  • kuulokemikrofoni, USB-liitäntä

Muuta huomioitavaa

Muu käyttöön luovutettu koulun omaisuus on palautettava aina ehjänä. Muussa tapauksessa koululla on oikeus periä menetetyn omaisuuden hinta.

Lokeroita ja pukukaappeja voidaan tarkistaa oppilaitoksen toimesta turvallisuuden ja järjestyksen valvonnallisista syistä.

Opiskelusta

Opiskelujen aikana pääset tutustumaan erilaisiin oppimisympäristöihin, kuten valokuvausstudioon, työsaliin ja mm. kehittämään suunnittelutaitojasi mediamateriaalin tuottajana erilaisissa projekteissa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Tervetuloa opiskelemaan!