Erbjud arbets- eller praktikplats - Careeria

Erbjud arbets- eller praktikplats

Vi vill smidigt förena arbetsgivare och studerande som söker praktikplats. Därför använder vi oss av TIITUS -mobilapplikationen, som i en handvänding förenar arbetsgivare och de som söker praktikplats! Appen fungerar på finska och engelska.

Rekryteringstjänst i realtid

Genom applikationen hittar arbetsgivare och arbetssökande varandra i realtid. Genom Tiitus som används av Careeria försnabbas rekryteringern märkbart. Det är lätt att skapa en profil i tjänsten och dina koder fås direkt.

Företaget skapar en egen profil som beskriver dess företagsverksamhet. Arbetssökande i sin tur skapar en profil där man berättar om vilka kunskaper man har och hurdan person man är. Tjänsten förenar profiler som enligt angivna uppgifter passar ihop, på så sätt möts arbetsgivare och arbetssökande.

Via appen kan du erbjuda eller söka om en arbetsplats, plats för inlärning i arbete, praktikplats, läroavtalsplats och projektarbeten som lämpar sig för studerande. Tjänster är avgitsfri.

Arbetsplatsannonser

Man skapar en annons i tjänsten och definierar hurdant kunnande man söker. Du kan annonsera om snuttjobb, projekt, möjlighet att avlägga slutarbetet samt läro- och utbildningsavtalsplatser. Arbetssökande ansöker till de olika platserna via sin egen mobil.

Bekanta dig med sökande och se hur de uppfyller krav och önskemål. Applikationen ordnar sökande automatiskt så att den bästa kommer först. I Tiitus kan du också i form av en chat inleda diskussionen före er första träff. 

Så här fungerar TIITUS -video.  (på finska)

Välkommen med!

Skapa din arbetsgivarprofil här: 

www.tiitus.fi/careeria/

Var i kontakt om du behöver hjälp med att skapa en profil och en annons. 

Ytterligare information: 
Nani Antvuori
tel. 0400 361 238
nani.antvuori@careeria.fi

eller

Marko Sinkkonen
tel. 0400 360 274
marko.sinkkonen@careeria.fi