Koulutuspalvelut - Careeria

Koulutuspalvelut

Careeriassa haluamme mahdollistaa unelmien ammattiin valmistumisen, ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen. Työura on harvoin suoraviivainen polku ammattiin valmistumisesta, ensimmäisen solmitun työsopimuksen kautta eläkepäiviin asti. Careeriassa opinnot kulkevat elämässä mukana jatkuvan oppimisen muodossa, työtehtävien kehittymisen mukaisesti. 

Careerian monipuoliset koulutusväylät mahdollistavat organisaation oman toiminnan ja henkilöstön kehittämisen eri rahoitus- ja toteuttamismallien avulla. Palvelemme työelämää löytämällä asiakaslähtöiset ratkaisut yksilökohtaisista ratkaisuista organisaatiokohtaisiin toteutuksiin, joko avoimissa koulutusryhmissä tai organisaatiolle räätälöidyssä toteutuksissa. 

Parisenkymmentä koulutusalaa ja reilu kahdeksankymmentä tutkintoa, sekä osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme mahdollistavat mitä moninaisemmat palvelut työelämälle. Järjestämme myös työelämän kortti-, pätevyys- ja passikoulutuksia joko avoimina koulutuksina tai yrityksen omalle henkilöstölle järjestetyissä koulutusryhmissä. 

Autamme asiakkaitamme henkilökunnalle suunnattujen koulutusten lisäksi myös rekrytointiasioissa. Suunnittelemme ja toteutamme rekrytoivia koulutuksia, tarjoamme mahdollisuuden pop up -rekrypisteisiin campuksillamme sekä yhteistyötä mm. koulutusryhmille pidettävien yritys-/rekryinfojen muodossa. 

VALMA- koulutuksissa valmistaudutaan ammatilliselle opintopolulle. Koulutuksen aikana vahvistetaan mm. kieli- ja opiskelutaitoja, tutustutaan ammatteihin ja työelämään. 

Careerian koulutuspalveut palvelevat työelämää ammatillisen uran joka vaiheessa!