Koulutuspalvelut

Careeriassa haluamme mahdollistaa unelmien ammattiin valmistumisen, ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen. Careeriassa opinnot kulkevat elämässä mukana jatkuvan oppimisen muodossa, työtehtävien kehittymisen mukaisesti. Tarjoamme organisaatioille ja yksilöille ammatillisen kehittymisen polkuja. Careeria kehittää ja kehittyy yhdessä työelämän kanssa.

Careeria mahdollistaa organisaation toiminnan ja henkilöstön kehittämisen eri koulutusten rahoitus- ja toteuttamismallien avulla yhteistyössä asiakkaan kanssa. Palvelemme työelämää löytämällä asiakaslähtöiset ratkaisut yksilökohtaisista ratkaisuista organisaatiokohtaisiin toteutuksiin, joko avoimissa koulutusryhmissä tai organisaatiolle räätälöidyssä toteutuksissa.

Yli kaksikymmentä koulutusalaa ja noin kahdeksankymmentä tutkintoa, sekä osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme mahdollistavat monipuoliset palvelut työelämälle.

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan kanssa työelämälähtöisiä rekrytoivia koulutuksia, tarjoamme mahdollisuuden pop up -rekrypisteisiin campuksillamme sekä yhteistyötä mm. koulutusryhmille pidettävien yritys-/rekryinfojen muodossa.

Careerian koulutuspalvelut palvelevat työelämää ja työntekijää uran joka vaiheessa!

Palvelualat:

Marko Sinkkonen
marko.sinkkonen@careeria.fi
0400 360 274

Tekniset alat:

Jaana Ekfors
jaana.ekfors@careeria.fi
0400 722 537