Careerian digitaalinen rekrypalvelu – tarjoa työ- tai harjoittelupaikkaa

Haluamme yhdistää työnantajat sekä työ‐ ja työssäoppimispaikkaa hakevat opiskelijat helposti. Käytössämme on Tiitus-mobiilisovellus, jonka avulla yhdistäminen käy nopeasti ja nykyaikaisesti!

Reaaliaikainen rekrytointipalvelu

Palvelumme avulla työ- sekä työssäoppimispaikkoja tarjoavat työnantajat, että Careerian opiskelijat ja työtä hakevat asiakkaamme löytävät toisensa helposti reaaliajassa. Careerialla käytössä olevan Tiituksen avulla nopeutat huomattavasti rekrytoimista. Profiilien tekeminen palveluun on helppoa ja tunnukset ovat käytössäsi välittömästi. 

Yritys luo omaa toimintaansa kuvaavan työnantajaprofiilin, ja työnhakija tekee omasta osaamisestaan ja persoonastaan kertovan hakijaprofiilin. Palvelu yhdistää profiilien tietojen perusteella toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työn tarjoajat.

Sovelluksen avulla voi hakea ja tarjota työ-, työssäoppimis- ja harjoittelupaikkoja, oppisopimustyöpaikkoja ja opiskelijoille sopivia projektitöitä (tulossa). Palvelu on kumppaneillemme ilmainen.

Työpaikkailmoitukset

Palveluun luodaan ilmoitus ja määritetään millaisia osaajia etsitään. Voit ilmoittaa työpaikoista, keikkatöistä, projekteista, opinnäytetyömahdollisuuksista sekä oppisopimus- ja koulutussopimuspaikoista. Työnhakijat hakevat paikkaa omalta mobiililaitteeltaan.

Tutustu hakijoihin ja katso miten he vastaavat asettamiasi toiveita ja vaatimuksia. Sovellus järjestää automaattisesti hakijat parhaaseen järjestykseen. Tiituksessa voit myös aloittaa chat-muotoisen keskustelun hakijan kanssa jo ennen ensimmäistä tapaamista.

Näin TIITUS toimii -video. 

Tervetuloa mukaan!
Tee työnantajaprofiilisi täällä: www.tiitus.fi/careeria/

Olethan yhteydessä, mikäli tarvitset apua profiilin ja työpaikkailmoituksen luomisessa.

Kysy lisää: 

Yhteyshenkilö, yritykset
Satu Lagerroos
040 745 3902
satu.lagerroos@careeria.fi 

Yhteyshenkilö, opiskelijat
Marko Sinkkonen
0400 360 274
marko.sinkkonen@careeria.fi